Cetățean turc, implicat într-un accident cu doi morți, la Păulești

Daniel Dimache -

În această dimineață, în jurul orei 08:45, Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în afara localității Păulești, la intersecția cu DJ 155, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 22, respectiv 55 de ani.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 55 de ani și un pasager în vârstă de 41 de ani, din același autoturism au fost declarați decedați de personalul medical sosit la fața locului. A treia victimă (cetățean turc) este conștientă și transportată la spital.

 

Pentru salvarea acestora și asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor ISU Prahova a intervenit cu un ofițer, 14 subofițeri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Pentru gestionarea operativă a evenimentului, a intervenit și elicopterul SMURD.

 

 

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Brașov către Ploieşti, fiind dirijat de polițiștii rutieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.