Chef cu grătar şi băutură în parcarea din spatele blocului

Mihai Ciobanu -

Chef cu grătar şi băutură în parcarea din spatele blocului

Comunicat de presă

Poliția Locală Ploiești a desfășurat acțiuni pe raza municipiului în perioada 8 – 10 mai 2015, în vederea asigurării unui climat de siguranță publică, precum și de respectarea unei bune conduite pe drumurile publice de către conducătorii auto. Activitățile de patrulare și verificare s-au concretizat în aplicarea a 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9025 lei, precum și în legitimarea a 132 de persoane.

Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a surprins pe strada Zidari, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23.30, în parcarea din spatele unui bloc, un grup de aproximativ 10 persoane care făceau grătar și consumau băuturi alcoolice. Șase dintre cei care tulburau ordinea și liniștea publică au fost sancționați contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 1200 lei – conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

În ziua de duminică, 10.05.2015, în jurul orei 21.20, ca urmare a unei sesizări înregistrate la dispeceratul instituției, polițiștii locali au intervenit pentru restabilirea liniștii publice într-un mijloc de transport în comun. Astfel, în zona stației Ana Ipătescu – Rondul I, într-un autobuz care circula pe ruta traseului 30, un grup de persoane de etnie rromă făceau scandal, deranjând călătorii. Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au condus persoanele în cauză la sediul instituției pentru a fi identificate. Totodată, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 400 lei – conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniștii publice.

 

 

 

 

 

11.05.2015

Biroul Relații cu Publicul, Comunicare și Managementul Calității