Chimia Brazi – învingătoare în deplasare, în etapa intermediară a Ligii a III-a de fotbal

Redactia -

Chimia Brazi – învingătoare în deplasare, în etapa intermediară a Ligii a III-a de fotbal

Marţi, 24 aprilie 2012, s-a desfăşurat o etapă intermediară în campionatul Ligii a III-a de fotbal, doar o singură echipă prahoveană, din Seria a III-a, având însă meci de disputat, Chimia Brazi, la Alexandria, cu formaţia ocală, FCM, AFC Filipeştii de Pădure – care trebuia să primească vizita echipei secunde a Concordiei Chiajna – urmând să combată pe 1 mai, de la ora 18.00, ilfovenii având jucători convocaţi la un lot naţional de juniori. În schimb, CSO Plopeni a stat, Atletic Fieni retrăgându-se în timpul turului actualei ediţii, iar Conpet Ploieşti s-a ales cu o victorie la „masa verde”,  cu 3 puncte în clasamentul la zi, dar şi în cel al „adevărului”, Argeşul Mihăileşti declarând forfait în pauza competiţională de iarnă.

Trupa lui Octavian Grigore a făcut un meci bun în judeţul Teleorman, reuşind să dispună de FCM Alexandria, cum scriam mai sus, cu scorul de 3-1, după ce tabela rămăsese neschimbată la revenirea la vestiare. Chimia a reuşit să întoarcă scorul în ultimul sfert de oră al întâlnirii, localnicul Dănuţ Voicilă marcând la 120 de secunde de la reluare, căpitanul Bogdan Minciună (foto; www.ziare.com) egalând, în minutul 76, iar Dan Bădănoiu (80) a înscris în propria-i poartă. Tânărul Florin Prodan a pus capăt partidei, cu o reuşită consemnată în al doilea minut de prelungiri.

Dar meciurile zilei din această serie s-au disputat, în cuplaj, pe arena din Clinceni, acolo unde primele două clasate, CS Buftea şi ACS Urban Titu, s-au ales cu doar un singur punct din confruntările avute cu localnicii de la Inter, respectiv cu Prahova 2010 Tomşani, grupare aparţinând, din iarnă, doar cu numele de judeţul nostru. Formaţia lui Radu Călin a dispus, cu 3-0 (2-0), de secondanta liderului la zi, prin golurile lui Răzvan Ochiroşii (10 – din penalti), Marius Vişan (35) şi Cătălin Crosman (84), în vedetă, Interul terminând la egalitate, 1-1 (1-1), disputa cu echipa din Buftea, care a „spart gheaţa” prima, prin fostul atacant al Chimiei Brazi, Dan Păun (24), restabilirea egalităţii fiind opera lui Alexandru Andrei (41). Astfel, s-a mai pus de încă o lungime între ilfoveni şi dâmboviţeni, primii având şanse tot mai mari de a promova în Liga a II-a.