Chinuit de dureri la gleznă, fostul petrolist Cristian Andor și-a amânat revenirea pe gazon

Dragos Trestioreanu -

Chinuit de dureri la gleznă, fostul petrolist Cristian Andor și-a amânat revenirea pe gazon

Deși a avut un contract semnat pe 3 ani cu FC Petrolul, mijlocașul bihorean Cristian Andor, venit vara trecută la Ploiești, de la CS Mioveni, împreună cu Alexandru Ichim, s-a despărțit de clubul găzarilor, ca și cel din urmă, după numai o jumătate de sezon. Fără angajament după întreruperea amiabilă de angajament, Andor s-a retras acasă, la Oradea.

Absent pe finalul de sezon, în urma unei accidentări serioase la spate, suferită la un antrenament, în urma unei căzături pe terenul sintetic de la Parcul Municipal Vest, fiind scos din circuit de la meciul de la Bradu, cu Atletic, și până la finele campionatului trecut, mijlocașul de picior stâng cu profil ofensiv, care a bifat peste suta de meciuri în eșalonul secund și în Cupa României, putând fi play makerul de care avea nevoie Petrolul, este încă în afara competiției. Iar asta nu din pricina spatelui, ci a unei glezne, de data aceasta.

„Am revenit acasă și am început alergările, în vacanță, și cred că mi-am întins ligamentele de la gleznă, fără să-mi dau seama, resimțind acum dureri”  – a declarat pentru www.gazetaph.ro talentatul jucător de construcție, care speră să se recupereze cât mai repede și măcar până la iarnă, odată refăcut, să semneze cu proaspăta  divizionara C din Baia Mare, Minerul. Așa le-a promis maramureșenilor fotbalistul originar din județul vecin, Bihor. Cristian Andor și-ar fi dorit totuși să continue la Ploiești, impresionat de atașamentul deosebit față de Petrolul al fanilor acesteia. De altfel, a spus că „le mulțumesc suporterilor Petrolul pentru sprijinul pe care mi l-au acordat de-a lungul returului trecut”.

Foto: www.fcpetrolul.ro (al doilea de la stânga, în cantonamentul de iarnă de la Cheile Grădiștei, împreună cu un alt fost petrolist, Alexandru Ichim, primul din dreapta, și – în spate – Jean Prunescu, trimis vara aceasta să se antreneze cu juniorii!)