Chivotul Mare SRL – bannerele care au iritat administraţia din Sinaia

Redactia -

Chivotul Mare SRL – bannerele care au iritat administraţia din Sinaia

Reprezentanţii firmelor de servicii funerare de pe Valea Prahovei au protestat  împotriva implicării unor feţe bisericeşti în afaceri din domeniu, mai ales că respectivele afaceri pregătite să se desfăşoare în lăcaşe de cult aparţinând şi făcute din banii comunităţii. Iar feţele bisericeşti, declară unii cetăţeni, ar cam încerca să forţeze oamenii aflaţi la necaz şi care apelează la ei ca să-şi îngroape morţii către firmele respective.

Cum acuzele s-au îndreptat şi împotriva autorităţii locale, şefii administraţiei din Sinaia se spală pe mâini trimiţând un comunicat de  presă prin care se leapădă de cei care vor să facă afaceri oneroase în capelele  din oraş. Amplasarea unor bannere ce anunţă deschiderea unor puncte de lucru ale unei societăţi comerciale în două capele construite integral de la bugetul local a avit loc fără a se solicita nicio aprobare in acest sens, s-au arătat iritaţi capii administraţiei din Sinaia.

Ca urmare a instalării unor materiale publicitare, respectiv bannere, ce anunță deschiderea unor puncte de lucru ale SC CHIVOTUL MARE SRL în incinta capelelelor, din curtea Bisericii Sfantul Ilie și cea a Bisericii Sinaia 2 din cartierul Platou, Primăria orașului Sinaia informează că nu a dat nici un aviz de amplasare pentru aceste materiale, anunţă Primăria oraşului Sinaia.

Mai mult decât atât, construirea capelei de la Biserica Sfântul Ilie, finanțată integral de la bugetul local al orașului, s-a făcut ca urmare a solicitărilor din partea locuitorilor din acest cartier și nu are ca scop deservirea unor sedii pentru societăți comerciale sau punct de lucru pentru activități comerciale, comunică edilul Vlad Oprea, vrând să dea de înţeles că treaba s-a făcut fără ştirea sa. Numai că, în capele construite din banii sinăienilor începuse să miroasă nu numai a tămâie, ci şi a… afaceri veroase.