Cine a fost Adrian Bogdan Costea, tânărul dispărut și găsit înecat în Portul Tomis

Daniel Dimache -

Cine a fost Adrian Bogdan Costea, tânărul dispărut și găsit înecat în Portul Tomis

Adrian Bogdan Costea, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a plecat de acasă, din Ploieşti, luni, 23 august. A doua zi, familia a anunţat Poliţia despre dispariția tânărului, știind că trece prin momente dificile și nu își poate reveni după despărțirea de iubita sa, ce a avut loc în urmă cu câteva luni.

Tânărul a fost găsit seara trecută, din nefericire înecat în mare. Un bărbat din Constanța i-a găsit rucsacul cu lucrurile pe digul din portul Tomis, iar la scurt timp trupul neînsuflețit a fost găsit plutind în apa mării. În rucsac erau actele băiatului și cheia de la mașină.

ISU Dobrogea a dat următorul comunicat:

”În cursul serii de joi, 26 august a.c., am fost solicitați să intervenim în Portul Tomis din Constanța, acolo unde o persoană era prinsă între stabilopozi.

La fața locului s-a deplasat ambarcațiunea de la punctul de salvare acvatic Tomis, 11 scafandri cu 3 autospeciale și un echipaj SAj Constanța.

A fost recuperat trupul unui bărbat care, din păcate, a fost declarat decedat la fața locului.”

Adrian Bogdan Costea era un tânăr capabil, pe cale de a se realiza în viață. A învățat la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu”, după care a urmat cursurile Universității Petrol Gaze Ploiești, pe care a absolvit-o în anul 2018. Lucra ca inginer automatist la o firmă din județ, specializată pe aceste lucrări.

Adrian avea mulți prieteni, îi plăcea compania acestora. Îi plăceau excursiile și iubea marea…

Dumnezeu să-l odihnească!