Cinema City a premiat câștigătorii campaniei de vară „Fii star de Cinema City”

Redactia -

Cinema City a premiat câștigătorii campaniei de vară „Fii star de Cinema City”

Campania de vară „Fii Star de Cinema City și Câștigă Premii ca în Filme” desfășurată în perioada 12 iulie – 31 august s-a încheiat. Extragerea marilor premii a făcut trei oameni fericiți: Bogdan Martin, Istrate Valentin Ionel și Florin Perde.

Noul posesor al unui autoturism Mitsubishi ASX a fost desemnat în urma unei trageri la sorți organizate în incinta cinematografului Cinema City Cotroceni. Bogdan Martin are 33 de ani și este din Timișoara. Câștigătorul unui sejur de 5 stele în Republica Dominicană este din Bacău și a câștigat cu un talon completat la Cinema City Brăila, iar cele 2 biletele de avion Lufthansa pentru orice destinație din Europa au plecat către Cluj-Napoca.

Peste 140.000 de taloane au fost completate în perioada desfășurării promoției, în toate cele 15 cinematografe Cinema City din țară. Toți cei care au cumpărat bilete la film au primit un număr proporțional de tichete răzuibile, fiecare participant având șanse egale de câștig. Peste 500.000 de premii au fost oferite pe tot parcursul campaniei promoționale, iar toți cei care au ales să se bucure la Cinema City de cele mai noi filme în sezonul estival, au putut câștiga o mulțime de premii instant: bilete gratuite, meniuri și băuturi răcoritoare, dulciuri Mars, CD-uri Cat Music, abonamente fitness World Class sau vouchere de reducere pentru pachete de turism.

“Le mulțumim tuturor celor care au ales vara aceasta să își petreacă timpul liber în cinematografele Cinema City din întreaga țară și ne bucurăm că am reușit să facem fericiți atât de mulți clienți, atât prin intermediul premiilor instant, care au ajuns la peste 500.000 de persoane, cât și prin acordarea celor 3 mari premii. Campania de vară cât și filmele din acest sezon au atras foarte mulți cinefili, ceea ce ne face să credem din nou, că Cinema City este locația preferată pentru iubitorii de producții de calitate”, afirmă Mălina Marinescu-Sandu, Brand Manager Cinema City România.