Cinema City lansează concursul: Salvează tu însuţi planeta!

Redactia -

Cinema City lansează concursul: Salvează tu însuţi planeta!

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est, organizează în perioada 20 mai – 3 iunie concursul național “Salvează tu însuți planeta!“, care se adresează tuturor elevilor și studenților din instituțiile de învățământ din întreaga țară. Concursul are tematică ecologică și vizează conștientizarea epuizării resurselor naturale și a necesității de a recicla și refolosi resursele existente.

Elevii și studenții sunt invitați să se implice în lupta pentru salvarea planetei și să creeze un obiect de inspirație ecologică, exclusiv din materii prime precum: hârtie, sticlă, plastic, materiale textile și metal. Obiectele create vor fi aduse până pe data de 2 iunie și expuse în locațiile Cinema City din București (AFI Palace Cotroceni și Sun Plaza), Pitești, Ploiești, Brăila, Constanța, Bacău, Iași, Timișoara, Arad (Galleria și Atrium), Târgu Mureș, Cluj, Baia Mare.

Prin concursul național “Salvează tu însuți planeta!“, Cinema City își dorește să aducă aportul la promovarea grijei pentru un mediu sănătos prin acțiuni menite să dezvolte spiritul competitiv în rândul elevilor, deprinderile și abilitățile lor practice de educație pentru ecologie și mediu înconjurător.

În urma jurizării, care va avea loc în perioada 3 – 7 iunie, se vor acorda trei premii la nivel național și un premiu de popularitate, acordat pe baza voturilor obținute pe pagina de Facebook Cinema City România: http://www.facebook.com/CinemaCityRomania?ref=hl, constând în vizionarea gratuită a unui film, cu clasa, în locația Cinema City în care a fost depus obiectul câștigător.

Departamentul educațional din cadrul Cinema City este dedicat exclusiv grupurilor școlare, care împreună cu cadrele didactice pot beneficia de oferte speciale la filmele care sunt difuzate în cinematografele operatorului. De asemenea, în cadrul ofertei speciale dedicate cadrelor didactice sunt incluse și documentarele educative în format IMAX® și diferite materiale promoționale, pe durata întregului an.

Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional. La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Ploiesti, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Constanța, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare și Brăila.