Circulaţie întreruptă în centrul Ploieştiului pentru o paradă

Redactia -

Primăria Municipiului Ploieşti informeaza ploiestenii ca se va intrerupe circulatia autovehiculelor pe Bd. Republicii, de la intersectia cu strada Tache Ionescu pana la intersectia cu strada Vasile Milea joi, 26 septembrie 2013, in intervalul 17:30 – 18:30.

Masura a fost luata avand in vedere ca in acest interval orar se va desfasura parada costumelor polpulare si a ansamblurilor folclorice participante la Festivalului Interetnic “Alfabetul Convieturirii”.

Troleibuzele din traseele 202 si 44 vor fi inlocuite cu autobuze. In consecinta, traseele cu parcurs in zona mentionata vor circula deviat. Pe sensul Sud – Centru traseu normal pana la strada Gh. Lazar, apoi pe strazile Nicolae Balcescu, Stefan Greceanu, Erou Calin Catalin si de la Hale Coreco ruta normala; pe sensul spre Sud se va circula in mod similar.

Traseele 35 si 35b vor face statie in centru la Faredo dupa care din strada Gh. Gr. Cantacuzino vor parcurge traseu normal spre Vest.

Traseul 39b parcurge strazile I.L.Caragiale, Vlad Tepes, Cuza Voda, Vasile Lupu, Carpati pana la Hale Catedrala. Celalalt sens de deplasare nu se modifica.

Traseele 7 si 22/22b pe sensul spre Dorobantul/Bulevardul Unirii vor merge pe strazile Tache Ionescu, dreapta Piata Victoriei, stanga strada Gh.Lazar, iar de la Muzeul Petrolului traseu normal. Pe sensul spre Bariera Rudului traseul 7 va circula de la Hale Coreco pe strazile Carpati, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, I.L.Caragiale cu statie la Faredo si din strada Rudului traseu normal. La traseele 22/22b sensul de intoarcere spre Podul Inalt nu se modifica.