Circulaţie restricţionată pe DJ 219 din cauza unei alunecări de teren

Daniel Dimache -

Circulaţie restricţionată pe DJ 219 din cauza unei alunecări de teren
 
 
Circulația pe DJ 219 a fost restricționată pe banda de circulație Zâmbroaia – Predeal Sărari, din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul județean pe o lungime de aproximativ 12 metri. Evenimentul a fost înregistrat ca urmare a precipitațiilor însemnate cantitativ, căzute în ultima perioadă.
 
În urma celor constatate, Consiliul Județean Prahova, prin Direcția Județeană de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene, a luat măsuri imediate prin montarea balizelor și a semnalizării rutiere specifice pentru a asigura minimum de siguranță pentru participanții la trafic. Circulația se desfășoară alternativ pe o singură bandă.
De asemenea, pe parcursul zilei de luni, 21 iunie, Consiliul Județean Prahova va continua luarea măsurilor de siguranță prin montarea de parapeți pe toată lungimea zonei afectate, urmând să fie efectuată și expertiza tehnică, imediat cum condițiile meteo o vor permite, pentru a întreprinde toate demersurile necesare în vederea reabilitării drumului și redării integrale a circulației rutiere, în condiții optime.