Claudiu Tudor nu va mai fi deloc la clubul găzarilor?! Controversă între oficialii clubului petrolist!

Dragos Trestioreanu -

Claudiu Tudor nu va mai fi deloc la clubul găzarilor?! Controversă între oficialii clubului petrolist!

Căpitan al noului Petrolul, cel înființat în 2016, pe structura AS Petrolul 52, atât în Liga A Prahova, cât și în Liga a III-a atâta timp cât a fost apt de joc, Claudiu Tudor se bucură de o vacanță binemeritată pe litoralul turcesc, asta după ce a decis să pună ghetele în cui, ultimul său meci fiind cel de acasă, cu SC Popești Leordeni.

În conferința de presă de prezentare a lui Leo Grozavu, una dintre întrebări fără legătură cu persoana noului tehnician a fost cea cu privire la viitoarea funcție din club pe care o va primi Claudiu Tudor. În acel moment, președintele executiv Cristian Vlad, cel căruia i s-a adresat întrebarea, a părut a începe s-o mai scalde, spunând până la urmă că „nu știm încă, se mai discută”. A fost momentul în care Mădălin Mihailovici, CEO al finanțatorului-partener al Petrolului, Veolia România, și-a apropiat microfonul și a zis sec: „Vă spun eu că nu va ocupa Claudiu Tudor nicio funcție la Petrolul”! A fost un moment de ilaritate printre cei prezenți, nimeni nedorind însă a se dezvolta subiectul!

Odată cu anunțul lui Claudiu că urma să se retragă la finele sezonului trecut și, neoficial, se lăsase a se înțelege că va primi, apoi, o funcție în club, fie în staff-ul tehnic, fie în cel administrativ, și cu precizarea bruscă a lui Mădălin Mihailovici, s-ar părea că planurile s-au schimbat! De urmărit…

Foto: www.fcpetrolul.ro