Clubul „lupilor”, în aşteptarea OK-ului urgent al FRF pentru mutarea meciului de Cupa României, cu Damila Măciuca, pe arena Ilie Oană

Redactia -

Aşa cum şi-au dorit fanii Petrolului, partida din „16”-imile ediţiei 2012-2013 a Cupei României, la fotbal, dintre echipa lor favorită şi divizionara secundă din Seria a II-a, Damila Măciuca, trupă vâlceană promovată, în vară, în eşalonul secund şi antrenată de ex-stelistul Erik Lincar, se va disputa pe arena Ilie Oană. Întâlnirea a fost programată marţi, 25 septembrie, de la ora 21.30, fiind aleasă de în grila sa de către postul de televiziune DigiSport, deţinător al unor pachete achiziţionate de la Federaţia Română de Fotbal. „DigiSport” a condiţionat preluarea acestei întâlniri de desfăşurarea în nocturnă. Chiar dacă adversarii, care evoluează „acasă” pe stadionul de la Drăgăşani, nu dispun, acolo, de o instalaţie de iluminat, s-a obţinut – pentru orice eventualitate – şi acordul lor pentru mutarea meciului la Ploieşti. Conducătorii de la SC FC Petrolul erau în aşteptarea OK-ului FRF, organizatoarea aşa-zisei competiţii KO, unul care nu ar avea de ce să nu fie şi dat.

Biltelele de intrare pentru acest joc se vor pune în vânzare luni, 24 septembrie, de la ora 10.00, la casele special amenajate în spatele peluzei I şi vor costa la fel ca şi cele de la partidele de pe teren propriu din cadrul primului eşalon: 10 lei (peluze), 20 de lei (tribuna a II-a), 30 de lei (tribuna I) şi 50 de lei (tribuna 0). Posesorii de abonamente vor putea folosi cardurile achiziţionate la începutul sezonului, pentru a fi prezenţi la partidă. În altă ordine de idei, SC FC Petrolul intenţionează să distribuie pachete de bilete pentru următoarele două confruntări de acasă, cu Steaua (etapa a X-a) şi, respectiv, FC Severin (runda a XII-a), începând de miercuri, 26 septembrie, a doua zi după duelul din „16”-imile Cupei României.