Clubul Zappa împlineşte un an. Cine cântă la aniversare

Mihai Ciobanu -

Clubul Zappa împlineşte un an. Cine cântă la aniversare

Zappa Club & Lounge, primul club dintr-un centru comercial din județul Prahova, aniversează în acest weekend un an de la deschidere. Astfel, cel mai modern loc de distracție din Ploiești va marca această ocazie cu o serie de concerte, petreceri și surprize.

„Deschiderea ploieștenilor față de Zappa Club&Lounge s-a arătat încă de la început, clubul fiind printre primele opțiuni ale acestora în materie de petrecere a timpului liber. Zappa Club&Lounge face parte dintr-un concept complex de divertisment prin care ne-am propus să readucem plăcerea pentru distracție și ieșit în oraș.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Petrecerea de aniversare din acest weekend va fi deschisă de către Mandinga, care va susține un concert live vineri, pe 22 mai. Voia bună va continua și sâmbătă, când Sasha Lopez, Ale Blake & Broono vor încinge atmosfera până dimineața. Pe scena Zappa Club&Lounge au urcat de-a lungul primului an de activitate nume de referință din industria muzicală, precum Horia Brenciu, Zdob și Zdub, Bere Gratis, Vama, Vunk, Proconsul, Iris, Guess Who, Grasul XXl, Mihai Margineanu, DJ Optick, DJ Adrian Eftimie, DJ Jose Maria Ramon și mulți alții. Pentru a veni în întâmpinarea ploieștenilor cu o gamă și mai variată de oferte și activități dedicate distracției, Zappa Club&Lounge a inaugurat terasa Lay In By Zappa, în cadrul căreia vizitatorii se pot delecta și degusta o varietate de cocktail-uri și băuturi răcoritoare pe toată perioada sezonului estival.