Cojocnean va mări legiunea clujeană de pe arena Ilie Oană

Redactia -

Cojocnean va mări legiunea clujeană de pe arena Ilie Oană

Potrivit www.prosport.ro, antrenorul principal al SC FC Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, l-ar fi convins să se alăture lotului „lupilor” pe încă un jucător al Universităţii Cluj, despre care se spusese iniţial că nu ar dori să vină la Ploieşti, împreună cu mai mulţi dintre foştii lui colegi de echipă. Este vorba despre mijlocaşul de bandă dreaptă Sebastian Cojocnean (foto, în stânga, în duel cu Răzvan Nichita Patriche, de la Sportul studenţesc Bucureşti; www.ziuadecj.ro), unul dintre cei mai rapizi fotbalişti din întreaga primă ligă autohtonă. Cojocnean a fost, la un moment dat, în atenţia Stelei, însă ar fi refuzat transferul, pentru a nu fi rezervă la formaţia pregătită de către Laurenţiu Reghecampf.

Ex-jucător al grupărilor CS Otopeni şi Politehnica Timişoara, Sebastian Cojocnean era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, dar nu a confirmat chiar pe măsura aşteptărilor. La „U” însă, el a început să joace tot mai bine, fiind astfel o soluţie bună pentru efectivul Petrolului, care îl are ca titular de drept, pe acelaşi post, pe mult mai experimentatul Daniel Opriţa. Rămâne de văzut dacă transferul va fi şi confirmat de www.fcpetrolul.ro.

Tot siteul ProSportului mai scrie şi că internaţionalul kenyan, Patrick Osiako, dorit foarte mult, se spune, de către Rednic, ca şi Cojocnean, de altfel, ar fi semnat deja un contract cu clubul găzarilor, însă nici această informaţie nu a fost confirmată oficial, deocamdată, de către conducătorii Petrolului.