Gazeta de Prahova

Comarnicul şi DN1, inundate

Știri

Redactia

Ploaia torenţială de duminică a adunat apele şi torenţii de pe versanţi şi a inundat oraşul Comarnic şi DN1. În jurul orei 15.00, traficul pe Drumul Naţional 1 era blocat de aluviuni, trafic  din ambele sensuri la km 107 + 700m. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ale CNAIR au intervenit pentru degajarea drumului şi traficul a fost reluat, după aproximativ o oră, în condiţii grele, dirijat. Partea carosabilă de pe DN 1 din stațiunea Comarnic a fost curățată și s-a reluat traficul pe ambele sensuri.

La ora 15.00, se formaseră coloane de autovehicule, de la limita cu judeţul Braşov și până la ieşirea din Bușteni, de la ieşirea din staţiunea Sinaia și până la ieşirea din Comarnic, pe sensul de mers către București, iar pe sensul către Braşov. de la km 103 și până la ieşirea din Comarnic. 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline