Comitetul Județean pentru Situații de Urgență crede că poate da ordine SC Termoficare Prahova SA să reia furnizării apei calde!

Daniel Dimache -

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență crede că poate da ordine SC Termoficare Prahova SA să reia furnizării apei calde!

Astăzi, prefectul de Prahova a convocat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), la cererea președintelui Consiliului Județean Prahova, pentru analizarea situației sistării furnizării apei calde în municipiul Ploiești. 

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a aprobat o hotărâre prin care s-a solicitat operatorului de termoficare să asigure continuitatea serviciului de livrare a apei calde către ploieșteni!

Eugen Cristescu, președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova, inițiatorul unui protest public în Ploiești, ieri, a comentat această decizie:

”Cu tot respectul, e o mutare a atenției de pe problemă principală, care o reprezintă banii pentru gazele care să pună soluția alternativă care există, în funcțiune. Am vorbit în zadar ieri, din păcate. Să aprobi ceva ce exista deja contractual fără să te duci la sursa problemei e o jignire față de cetățeni. Îmi pare rău, dar vă trebui sa organizăm un nou protest și vă asigur că va fi de amploare de data asta. Ce trist!”