Compania nr.1 din România propune dezvoltarea la Azuga a celei mai importante investiţii de pe Valea Prahovei

Redactia -

Compania nr.1 din România propune dezvoltarea la Azuga a celei mai importante investiţii de pe Valea Prahovei

Cea mai importantă companie hotelieră din România, Phoenicia Hotels&Resorts, şi-a făcut publică intenţia de a investi într-un important proiect în staţiunea Azuga. Grupul a adresat o scrisoare de intenţie Primăriei şi Consiliului Local Azuga prin care îşi exprimă interesul de a investi într-un complex hotelier în staţiunea de pe Valea Prahovei, practic să repete de data aceasta într-un cadru montan experienţa investiţională reuşită de pe Litoralul Românesc, culminând cu resortul unic dezvoltat în nordul staţiunii Mamaia, cea mai nouă şi strălucitoare nestemată a Litoralului.
În opinia celor de la Phoenicia, Azuga este cadrul ideal pentru dezvoltarea unei astfel de investiţii, pentru că „este un oraş cu potenţialul neexploatat, datorită lipsei de investiţii din mediul privat”. Oferta pe care o face compania autorităţii publice din Azuga, căreia îi cere sprijinul pentu a dezvolta investiţia, este un parteneriat, în care Phoenicia intră cu aportul investiţional, dar şi cu „aportul de seriozitate şi respect” dat de puternicul brand, parteneriat în urma căruia, se dau asigurări, va avea loc „creşterea venitului oraşului”, „crearea unor noi locuri de muncă”, precum şi „aşezarea oraşului Azuga pe harta turistică a ţării”.
Primarul oraşului Azuga, Constantin Samson, a declarat pe această temă: „Atragerea unui investitor important pentru un proiect cu adevărat formidabil pentru Valea Prahovei este un proiect al meu pe care l-am urmărit din momentul în care cetăţenii m-au ales ca primar al oraşului. Iar faptul că cel mai important investitor din România doreşte să vină la Azuga, consider o realizare a noastră în atragerea investitorului, dar şi o garanţie într-adevăr a succesului proiectului. Din discuţiile avute până acum, cei de la Phoenicia doresc să dezvolte o investiţie de 3.000 de locuri de cazare în zona golului alpin, spun, de departe cel mai pitorească locaţie pe care o poate oferi Valea Prahovei pentru un astfel de resort cu totul special. Inutil să vă spun cam ce ar însemna pentru noi această investiţie, practic intrarea Azugii într-o nouă eră turistică”.  Cine este Phoenicia Hotels&Resorts

Grupul Phoenicia Hotels & Resorts este unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din România, fiind un brand românesc.
Adresându-se atât turismului de business cât şi celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resorts a cunoscut o expansiune puternică în ultimii ani, oferind în prezent peste 6.000 de locuri de cazare în Bucureşti şi pe litoralul Mării Negre. Călătoria în lumea Phoenicia începe pe litoralul românesc o dată cu preluarea hotelurilor Perla şi Majestic şi transformarea acestora în locaţii selecte ale staţiunii Mamaia. Au intrat, pe rând, în familie hotelurile Majestic Olimp si Majestic Jupiter, Phoenicia Holiday Resort, unic pe litoralul românesc, Phoenicia Luxury, cel mai tânăr mebru al familiei. In acelaşi timp, grupul s-a dezvoltat şi pe segmentul turismului de afaceri prin construcţia hotelurilor, aparthotelurilor şi a unui centru de afaceri în Bucureşti: Phoenicia Grand Hotel, Phoenicia Express, Phoenicia Confort, Phoenicia Apartments Băneasa, Phoenicia Apartments Unirii, Phoenicia Residential Băneasa, Phoenicia Business Center.
S-au investit timp, pricepere, imaginaţie, pentru a crea poveşti de vacanţă dar şi starea de bine atât de necesară pentru succesul în afaceri.