Complexul Sky Păuleşti – acum cu hotel şi piscină de lux

Redactia -

Cel mai cunoscut complex de entertainment al Prahovei îşi anunţă modernizarea şi lansarea de noi provocări pentru clienţi. După demararea procesului de construcţie al aşteptatului Sky Hotel, ce urmează a întregi pachetul de oferte destinat turiştilor cu oprire în Păuleşti, conducerea clubului a anunţat redeschiderea oficială a piscinei, proces realizat în condiţii similare cu cele de anul trecut. Cu toate acestea, reprezentanţii Sky sunt convinşi că numărul celor ce urmează a frecventa locaţia va creşte considerabil ca urmare a îmbunătăţirii condiţiilor oferite. Preţul unui bilet la piscină va fi de 15 lei pentru zilele de luni-vineri şi de 30 de lei în weekend. El include, pe lângă accesul nelimitat la locaţie, prosoape, umbrele şi şezlonguri din partea casei pentru fiecare dintre clienţi.

Sky Hotel se estimează a avea, conform planului de construcţie, şase etaje dispuse pe orizontală, oferind turiştilor un comfort de 4 stele. Nu există o dată limită precisă pentru finalizarea lucrărilor, însă este de presupus că hotelul va fi gata în următorii 2 ani.

Pe lângă piscină, complexul Sky include un restaurant, bar, sală de biliard, cât şi binecunoscutul club de noapte pe a cărui scenă s-au perindat, de-a lungul ultimilor ani, nume mari ale tranceului internaţional şi nu numai. Conducerea complexului promite noi surprize pentru clienţi în viitorul apropiat, acestea urmând a fi data presei la momentul oportun.