Comuna Păulești, beneficiară din plin a Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”

Daniel Dimache -

Comuna Păulești, beneficiară din plin a Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”

Primăria comunei Păulești a primit finanțare pentru două proiecte foarte importante de infrastructură, prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny”, în sumă totală de peste 17,66 milioane lei

Primul dintre proiecte, ”Modernizare drumuri și străzi în Păulești și Păuleștii Noi, comuna Păulești, județul Prahova”, a primit de la Ministerul Dezvoltării cea mai mare sumă atribuită în județ pentru asfaltări și modernizări de drumuri – 14.000.000 lei.

Al doilea proiect, ”Construire conductă de aducțiune și gospodărie de apă rezervor DN 1 Păulești” a fost aprobat  și a primit o finanțare de 3.669.172 lei.

Pe lângă aceste proiecte, localitatea învecinată municipiului Ploiești, la nord, mai beneficiază de încă o finanțare prin PNI ”Anghel Saligny”, prin intermediul CJ Prahova.

Consiliul Județean Prahova a reușit să promoveze trei proiecte la nivel de județ și să obțină pentru realizarea de obiective extrem de importante, prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”, unul dintre aceste 3 proiecte fiind destinat tot comunei Păulești.

În rândul acestor proiecte se află și finanțarea ”Variantei ocolitoare a comunei Păulești”, cu suma de 54.247.322,04 lei.