Concert Cezar Ouatu în Ploieşti Shopping City

Redactia -

Concert Cezar Ouatu în Ploieşti Shopping City

Ultimul weekend înainte de Crăciun se anunţă a fi unul de sărbătoare în Ploieşti Shopping City. Sub conceptul Xmas Sale Weekend, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de activităţi speciale (make-up şi hair-styling gratuit, spectacole, concursuri), dar şi de un concert extraordinar de Crăciun susţinut de Cezar Ouatu împreună cu Romanian Pop Symphony Orchestra şi Corala Danielescu. Acesta va avea loc duminică, 20 decembrie, începând cu ora 17:00, în zona scărilor rulante.

Cezar Ouatu promite un spectacol de zile mari. Concertul îi va duce pe ascultători într-o călătorie muzicală de neuitat. Cele mai frumoase colindele româneşti tradiţionale şi cântece de Crăciun internaţionale vor fi interpretate de Cezar Ouatu şi de echipa sa, timp de o oră, îi vor încânta pe toţi cei prezenţi în Ploieşti Shopping City.

Printre melodiile vedetă ale spectacolului se numără „O, ce veste minunată”, „La Betleem colo-n jos”, „White Christmas” şi „Have Yourself a Merry Little Christmas”.

Xmas Sale Weekend: Cadouri pentru cei dragi, premii, colinde şi sfaturi de beauty

In perioada Xmas Sale Weekend, doamnele şi domnişoarele pot lua o pauză de la shopping şi se pot bucura de sfaturi de beauty, dar şi de machiaj şi hair styling gratuit, toate oferite de Atelierele Ilbah în cadrul spaţiilor special amenajate din Ploieşti Shopping City.

În plus, cei ce aleg să cumpere cadouri pentru ei sau pentru cei dragi din magazinele Ploieşti Shopping City pot câştiga premii din 30 în 30 minute.

Tot în acest weekend, între orele 14:00 – 20:00, momentele de muzică şi dans vor face deliciul vizitatorilor. Palatul Copiilor Ploieşti, Ansamblul Folcloric “Cireşarii”, Ansamblul “Muguraşii Prahovei”, Ansamblul “Chindia Prahova”, Elite Dance Studio, Şcoala de Dans ALLA DANCE şi “Puişorii din Valea Călugărească” se numără printre cei care au confirmat prezenţa la spectacolele organizate cu ocazia Xmas Sale Weekend.

Copiii sunt aşteptaţi să se întâlnească cu Moş Crăciun

Începând cu data de 17 decembrie, Moş Crăciun ajunge la Ploieşti Shopping City şi îi aşteptată pe cei mici la Fabrică. Programul Moşului este joi şi vineri, 17-18 decembrie, între orele 16.00-20.00, iar de sâmbătă, 19 decembrie, până vineri, 24 decembrie, între orele 12.00-18.00. Împreună cu spiriduşii, copiii vor deveni adevărați artiști și își vor putea exersa talentul creativ la decorarea turtei dulci și a felicitărilor de Crăciun. Se vor putea fotografia cu Moşu’ şi vor fi răsplătiţi cu o diplomă ce le atestă rolul de spiriduș. Cei ce preferă distracţia în aer liber, pot testa gheaţa de pe patinoarul de pe terasa Ploieşti Shopping City.