Concert de 8 Martie în AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Concert de 8 Martie în AFI Palace Ploieşti

În această primăvară, AFI Palace Ploiești a pregătit surprize inedite și momente de răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele care trec pragul centrului comercial. Cu ocazia zilei de 8 martie, AFI Palace Ploiești împreună cu Pro Fm, vor organiza un concert inedit susținut de unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului.

Fiind deja un eveniment cu tradiție, Pro FM Super Girl este organizat în fiecare an ca o dovadă de apreciere pentru toate clientele AFI Palace Ploiești. Anul acesta vor urca pe scenă Doddy, Vescan, Melina, Liviu Teodorescu, Adda și Anda Adam și ne vor încânta cu cele mai noi hit-uri, dar și cu piesele care i-au consacrat.

De asemenea, pentru a celebra primăvara, AFI Palace Ploiești s-a transformat în locul potrivit pentru a găsi cele mai inspirate cadouri, trecătorii fiind întâmpinați cu un târg inedit de Mărțișor. Pentru iubitoarele de modă, AFI Palace Ploiești a pregătit o promoție inspirată de venirea primăverii. Astfel, la cumpărături de minim 200 Lei în perioada 1-9 martie 2015, clientele AFI Palace Ploiești pot câștiga una dintre cele 9 ținute fashion ale Babei Dochia oferite de brandurile Lee Cooper, Time Out și Kenvelo, înscriindu-și bonul de cumpărături pe site-ul www.afipalaceploiesti.ro.

Nu în ultimul rând, venirea primăverii va fi sărbătorită printr-o serie de evenimente și concerte găzduite de Zappa Club & Lounge, printre care se numără evenimentul susținut de exoticul Dj Jose Maria Ramon în data de 7 martie 2015 și concertul oferit de către Valentin Dinu, pe 8 martie. Cu această ocazie, toate doamnele și domnișoarele vor avea intrarea gratuită.