Concert Emy Drăgoi la Teatrul Toma Caragiu

Redactia -

Concert Emy Drăgoi la Teatrul Toma Caragiu

Teatrul Toma Caragiu va invita vineri, 27 mai, de la ora 19.00, la CARAVANA JAZZ MANOUCHE – OMAGIU DJANGO REINHARDT & STEPHANE GRAPPELLI,un concert sustinut de cunoscutul artist Emy Dragoi in cadrul noului sau proiect muzical 3D PRO’ECT.

Jazz manouche este un gen muzical cu o istorie si un parfum aparte, ce isi are originile in Franta, tara in care Emy Dragoi si-a desavârsit studiile muzicale, primind in 2005 titlul de „Artistul anului” si unde i-a descoperit pe  ilustrii promotori ai acestui gen, Django Reinhardt si Stephane Grapelli.

Alaturi de Emy Dragoi  si Jazz Hot Club Romania, vor aparea pe scena  membri  din trei generatii de muzicieni ai familiei sale – Bica Dragoi-acordeon, Bianca Dragoi-vioara, Alessia Dragoi-vioara.  Acestora li se vor alatura  alti insturmentisti de top-chitaristul Robert Cina, acordeonistul Emilian Jr., precum si un chitarist special invitat din Franta.

Apreciata pentru rolurile sale din teatru si film, pentru prezenta sa la radio si televiziune, actrita Anca Sigartau va aparea intr-o ipostaza mai putin cunoscuta ce va dovedi si valentele ei muzicale.

Artisti din generatii diferite isi gasesc punctul comun in frumusetea, in muzicalitatea si in atmosfera create de ritmurile de jazz manouche, innobilate de virtuozitatea si de valoarea celor care le transmit catre public.

Va asteptam la un spectacol plin emotie si bucurie, in care acorduri muzicale inedite vor fi  prezentate intr-o formula  vocal-instrumentala speciala. Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a teatrului sau online accesand link-ul https://ove.ro/concert-emy-dragoi-caravana-jazz-manouche

 

Pret bilet – 50 lei (pret intreg)

30 lei (pret redus pentru elevi/studenti/pensionari)