Concert la Ploieşti, pe 24 Ianuarie

Redactia -

Concert la Ploieşti, pe 24 Ianuarie

Filarmonica „Paul Constantinescu” vă invită miercuri, 24 ianuarie 2018, de la      ora 19.00, la un Spectacol Folcloric deosebit, dedicat Unirii Principatelor Române.

 Pe scenă vor urca, acompaniați de orchestra populară „Flacăra Prahovei”,    condusă de      Marian Dovîncă, Adriana Deaconu, Gelu Voicu, Gigi Stoica și Traian Frîncu, îndrăgiții soliști vocali ai Filarmonicii ploieștene. Invitaţi de onoare vor fi    dansatorii ansamblurilor „Prahova” şi „Prahova junior” coordonate de Gheorghe        Grama, aparţinând Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Unirea Principatelor Române, care a avut loc pe 24 ianuarie 1859 sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, a fost primul pas importat pe calea înfăptuirii statului național unitar român.

Evenimentul, care va fi găzduit de Sala de Concerte „Ion Baciu” a Filarmonicii  „Paul Constantinescu”, este programat să înceapă la ora 19.00. Biletele sunt disponibile online pe www.filarmonicaploieşti.ro sau la Casa de Bilete a    Filarmonicii, din str. Anton Pann nr. 5, la preţul de 10 lei.