Concert LaLa Band în AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Concert LaLa Band în AFI Palace Ploieşti

AFI Palace Ploiești continuă seria de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă și își așteaptă clienții cu o multitudine de activități recreative și surprize neașteptate.

Eveniment caritabil Gloria Jean’s Coffees, AFI Palace Ploiești

Gloria Jean’s Coffees Ploieşti pregăteşte acţiunea „O cafea = o faptă bună”, împreună cu bloggerii prahoveni. Joi, 18 decembrie, un număr de aproximativ 10 bloggeri vor intra în barul cafenelei, în ture, şi îşi vor asuma rolul de barista pentru o zi. Toate profiturile şi tips-urile încasate în acea zi vor fi donate familiei Licu, din Plopu, formată din 14 membri, dintre care 9 copii, cu vârste cuprinse între 8 luni şi 15 ani. Cei care doresc să facă o faptă bună, sunt așteptați joi, 18 decembrie, în intervalul 11:00 – 20:00, la cafeneaua Gloria Jean’s Coffees din AFI Palace Ploieşti.

Concert cu tematică de Crăciun, LaLa Band

Vineri, 19 decembrie, AFI Palace Ploiești va fi destinația preferată a ploieștenilor, mai ales a celor care vor să se distreze și să se bucure de o adevărată atmosferă de sărbătoare. De dimineață până seara târziu, magazinele își vor aștepta clienții cu oferte speciale, iar atmosfera caldă și primitoare va fi acompaniată de muzica specifică sărbătorilor de iarnă și de decoruri de poveste. Tonul distracției va fi dat de către membri formației LaLa Band care au pregătit un repertoriu extraordinar de Crăciun. Formația care și-a câștigat admirația miilor de fani din toată țara va fi prezentă vineri în AFI Palace, special pentru fanii din Ploiești.

 Activități recreative în fiecare zi de iarnă la AFI Palace Ploiești

Cei mici se pot bucura de vacanța de iarnă pe patinoarul din AFI Palace Ploiești, în locurile de joacă special amenajate, sau la atelierele tematice, în timp ce părinții și însoțitorii lor pot profita de ofertele disponibile și pot cauta cadourile perfecte pentru cei dragi. Pentru a urmări noutățile AFI Palace Ploiești, puteți accesa pagina de web, www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook, AFIPalacePloiesti.