Concert Nicole Cherry la AFI Ploieşti

Daniel Dimache -

Concert Nicole Cherry la AFI Ploieşti

De 1 Iunie, AFI Ploiești devine destinația de distracție a tuturor copiilor și adolescenților! Cei mici vor avea ocazia să se distreze cât e ziua de lungă alături de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din povești, iar de la ora 17.00, Nicole Cherry va susține un super concert. Accesul este gratuit!

Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului vor începe de la ora 11:00 și se vor întinde până la ora 17:00. Astfel, cei mici se vor bucura o zi întreagă de jocuri interactive: distracție cu baloane modelabile, pictură pe față, sesiuni de fotografie alături de personajele preferate din desene animate. În plus, cei mici vor primi gratuit vata de zahăr de la standul dedicat, iar în intervalul orar 11:00 – 17:00 vor avea acces gratuit la Gymboland.

„De Ziua Copilului ne aducem cu drag aminte de magia copilăriei și de entuziasmul generat de întâlnirea cu artistul preferat. În așteptarea lui Nicole Cherry, am organizat numeroase activități cu intrare gratuită pentru a oferi o experiență completă clienților noștri. Suntem foarte fericiți că și în acest an vom reuși să petrecem o zi de 1 Iunie plină de veselie, alături de copii și părinți deopotrivă.” a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.