Concert Ştefan Bănică în AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Concert Ştefan Bănică în AFI Palace Ploieşti

Cu ocazia campaniei „Christmas In July”, desfășurată de AFI Palace Ploiești, Ștefan Bănică Jr. va susține un concert inedit în parcarea centrului comercial, în seara zilei de vineri, 1 august 2014.

Fanii îndrăgitului artist vor fi surprinși cu un repertoriu variat și vor putea asculta piesele lor preferate, în cadrul unui spectacol fastuos.

Evenimentul marchează finalul campaniei „Christmas in July”, care a adus în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei şi a cadourilor, alături de o multitudine de activități antrenante pregătite clienților centrului comercial.

Campania „Christmas in July” se dorește a deveni o tradiție în AFI Palace Ploiești, pornind de la ideea că nu doar în decembrie te poți bucura de cadouri și de întâlniri cu cei dragi. Adaptat sezonului estival, Crăciunul a fost sărbătorit pe perioada lunii iulie în AFI Palace Ploiești, printr-o serie de evenimente tematice.

Cei mici au participat la sesiuni de gătit și decorat turtă dulce, lângă Reședința de Vară a lui Moș Crăciun, iar cei mari au primit cadouri surpriză la cumpărături de minim 200 Lei, sau prin participarea la concursuri dedicate pe pagina de Facebook www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

Luna august va debuta cu mai multe surprize, inclusiv începerea campaniei „Mega Lichidare de Stoc”, care le va oferi tuturor posibilitatea de a-și achiziționa produsele mult dorite cu reduceri de până la 70%.

Vara aceasta, toată lumea merge la AFI!