Concert Voltaj şi proiecţii de film în centrul Ploieştiului

Redactia -

Concert Voltaj şi proiecţii de film în centrul Ploieştiului

Primăria municipiului Ploiești vă invită să participați la două evenimente culturale, organizate în municipiul Ploieşti, în perioada 16 – 18 septembrie a.c., și care se vor desfăşura după cum urmează:

  • vineri, 16 septembrie, începând cu ora 19.00, va avea loc evenimentul artistic intitulat „Turneul Aniversar Borsec 210 Ani”, în cadrul căruia va concerta formația Voltaj şi invitaţii săi;
  • în intervalul 17 – 18 septembrie, va avea loc “Caravana Filmelor TIFF”. Cu această ocazie, în cele două seri vor avea loc proiecţii de film pentru public, începând cu ora 21.00.

Un proiect cu tradiție, “Caravana Filmelor TIFF”  se află la cea de a șaptea ediție.  Din iulie până în septembrie 2016, pe un ecran gonflabil uriaș, în aer liber, spectatorii se vor delecta cu povești premiate în festivaluri și succese de casă din România, Ungaria, Franța, Germania, Norvegia, Spania, Marea Britanie, SUA, Canada sau Brazilia.

Traseul Caravanei cuprinde orașe precum Baia MareSatu Mare, Arad, Timişoara, Oradea, Iaşi, Braşov, Constanţa, etc.  Acest proiect este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Precizăm că la ambele evenimente, ce se vor desfăşura în parcarea situată între Palatul Administrativ şi Palatul Culturii, estimăm prezenţa unui număr mare de spectatori.