Concordia a anunțat, cu o oarecare întârziere, că unul dintre atacanții din lot, plecat la Ploiești, are – de fapt – același statut cu… Vlad Mitrea și Romario Moise! Mai precis, Sergiu Arnăutu a redevenit al Petrolului EXCLUSIV până la finele sezonului!

Dragos Trestioreanu -

Concordia a anunțat, cu o oarecare întârziere, că unul dintre atacanții din lot, plecat la Ploiești, are – de fapt – același statut cu… Vlad Mitrea și Romario Moise! Mai precis, Sergiu Arnăutu a redevenit al Petrolului EXCLUSIV până la finele sezonului!

„Golgheterul <> din ultimele sezoane, Sergiu Arnăutu, va îmbrăca, din nou, tricoul formației noastre! Atacantul central a semnat, astăzi, un acord cu FC Petrolul Ploiești, valabil până la finalul actualului campionat, cu clauză de prelungire în situația promovării” – iată cum arată o parte din anunțul postat pe 12 ianuarie 2021 de către siteul oficial al clubului găzarilor. S-a lăsat astfel a se subînțelege, firesc, că fostul principal marcator al clubului găzarilor ar fi revenit la Ploiești cu statut de „liber de contract”. Evident, câtă vreme se notează despre mai sus-precizata clauză de prelungire a noului angajament al Lui Arnăutu, în caz de accedere în Liga 1.

Ciudat însă, deși cu o oarecare întârziere, după cum specifică www.liga2.prosport.ro – site care face, în prezent, un veritabil tur de forță printre divizionarele secunde -, clubul Concordia Chiajna, la care Arnăutu s-a transferat în vara trecută, anunță că, la fel ca un alt fost petrolist din lotul ilfovenilor, portarul Daniel Isvoranu, și Sergiu a fost… împrumutat până la finele acestui sezon al L2 (vezi www.csconcordia.ro)!!! Adică, se află în situația lui Vlad Mitrea, detașat de la Sepsi Sfântu Gheorghe, și Romario Moise, de la Astra Giurgiu, despre Serge Yvann Ekollo Malolo aflând, la modul neoficial, că ar fi definitiv al „galben-albaștrilor”! Revenind la Concordia, dacă Dan Isvoranu a mers la o divizionară C domiciliată tot în județul Ilfov, până la vară, mai exact la CS Tunari, prahoveanul este din nou la Petrolul, după cum se cunoaște de aproape trei săptămâni!

Deci, cum ar veni însă așa ceva?!? Ar fi exclus să fi fost vreo omisiune în anunțul de pe www.fcpetrolul.ro, atâta vreme cât s-a scris despre acea clauză de prelungire, nu-i așa? Dar, se poate ca unui fotbalist care a fost împrumutat la o altă grupare, fără a se fi menționat vreo clauză de cumpărare, să i se… prelungească contractul, de la sfârșitul unui sezon, de către clubul la care a fost detașat?!? Nu am auzit (încă) de așa ceva! Ce s-o fi întâmplat, oare? Fie in club „nu știu ce spune”, fie altul „visează la cai verzi pe pereți”, altceva neputând fi la mijloc, cred! De urmărit, oricum…

Foto: www.liga2.prosport.ro, www.fcpetrolul.ro și www.digisport.ro