Concurs de drift la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Concurs de drift la Ploieşti Shopping City

RC Drift & RC Crawling Challenge porneste in forta, incepand cu 6-7 iulie, in prima etapa pe anul 2013, in Ploiesti Shopping City!  Al 12-lea eveniment de acest gen din Romania, va reuni participanti si fani din toate colturile tarii dar si din strainatate, pentru a se intrece pentru titlul de Drift King si King of the Hill pe 2013. RC Drift & RC Crawling Challenge este un campionat foarte disputat,ce aduce la un loc pasionatii de automodelism din Romania, anul precedent reusind recordul de participare a peste 80 de participanti la clasele de concurs. Evenimentul va fi impartit in 2 concursuri distincte pe perioada a 2 zile: RC DRIFT si RC CRAWLING.

Concursul de RC DRIFT consta in parcurgerea unui traseu complex de drift realizat in incinta Ploiesti Shopping City si se va desfasura in 2 etape, antrenamente si calificari (Sambata) si finale (Duminica). In cadrul acestui concurs se va organiza si binecunoscuta proba Best Body & Light Sistem la care, pe parcursul anilor au inceput sa se stranga din ce in ce mai multi participanti.Concursul de RC Crawling, a 8-a etapa organizata in Romania va consta in parcurgerea unui circuit tehnic, construit special pentru acest gen de competitii, traseu format din multiple suprafete de rulare (pamant, noroi, bolovani, pietris, nisip, butuci de lemn, etc), intr-un timp cat mai scurt contra cronometru.

 PROGRAM DETALIAT AL EVENIMENTULUI

Sâmbata, 6 iulie¦

10:00 – 11:00 Înscrieri, prezentare concurenti,verificari tehnice
¦11:00 – 14:00 Antrenamente RC Drift & RC Crawling
¦14:30 – 20:00 Calificari RC Drift & RC Crawling
¦20:00 – 22:00 Demonstratii automodele & Eveniment surpriza


Duminica, 7 iulie¦

10:00 – 11:00 Verificari tehnice,Antrenamente
¦11:30 – 14:30 Piramida RC Drift
¦14:30 – 16:30 Finala RC CRAWLING
¦16:30 – 17:00 Premierea participantilor
¦17:00- 22:00 Program liber si Demonstratii

Nota: Antrenamentele pt. Rc Crawling vor fi efectuate intr-un loc destinat, este STRICT INTERZIS accesul pentru antrenamente pe circuitul de Crawling inainte de inceperea manselor de calificari

INSCRIERI
Sâmbata (6 IULIE) 10:00 – 11:00, Ploiesti Shopping CityDistractie pentru spectatori Pentru prima oara in cadrul acestei competitii, Hpi Racing Romania va pune la dispozitia publicului larg si de asemenea a participantilor 2 simulatoare Playseat Racing, dotate cu volane simulator si conectate la console PS3, pentru a putea organiza curse virtuale pe cele mai cunoscute jocuri de racing de pe piata.Alaturi de competitiile organizate, vom organiza o mini expozitie de modelism, alaturi de noi in acest weekend  fiind prezente cateva firme de modelism din Romania, pentru a expune ultimele noutati in materie de lansari in modelism.In plus, in incinta mall-ului vor fi expuse cateva masini de curse modificate la scara reala, masini surpriza pentru vizitatori.