Concursuri cu premii speciale de Ziua Forțelor Terestre la Ploiești

Alex Stoian -

Concursuri cu premii speciale de Ziua Forțelor Terestre la Ploiești
 
Evenimentul este găzduit de Baza 2 Logistică „Valahia”
Durată: 2 zile
 
 
⚔️ Apel pentru toți pământenii: Vin tereștrii la Ploiești!
Sunteți pregătiți să ne întâlnim?
Noi DA…
Și vă arătăm acest fapt în perioada 21 Aprilie- 22 Aprilie la Palatul Culturii din Ploiești!
⚔️ Forțele Terestre Române își prezintă puterile chiar în centrul orașului Ploiești!
💪 Avem cu ce: expoziție de tehnică, echipament și armament, machete, fanfara militară, ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, elemente de alpinism, metode militare de preparare a hranei și mulți, mulți militari ce vă vor sta la dispoziție pentru a va oferi puțin din atmosfera noastră cazonă.
❗ Vineri, 21 Aprilie, în intervalul orar 10.00- 18.00 și sâmbătă, 22 Aprilie, în intervalul orar 10.00- 16.00, vă așteptăm pentru a vă arăta cât de extra sunt tereștrii!
💣 Și asta nu este tot: după terminarea evenimentului se vor decerna premiile a două concursuri, iar locul I 🏅 reprezintă participarea ca invitat special la o activitate de instruire a militarilor noștri (locație surpriză).
________________________________________________________________________
📌📌📌1. Primul concurs constă în fotografie. Fotografiază-te cu un militar sau pur și simplu îmbracă-te într-o uniformă apropiată cu cea oficială a celor din forțele terestre române și postează această poză (sau roagă un adult să o facă), în grupul special destinat acestui eveniment de la acest link:
https://www.facebook.com/groups/245931554460910/
Concursul este destinat tuturor categoriilor de vârstă!
Pozele se vor putea încărca până pe data de 22 Aprilie, ora 24.00 și se acceptă și poze de la eveniment!
Jurizarea va avea loc în data de 28 Aprilie, iar câștigătorii vor fi posesorii primelor 3 fotografii cu cele mai multe like-uri de pe grup.
🏅Premiul I: participarea la o activitate de instruire cu militarii Bazei 2 Logistică, plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române, diplomă.
🥈🥉Premiul II și III: diplomă și plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române
📌📌📌2. Al doilea concurs constă în compunere și imaginație. Așterne pe maxim 2 pagini o scurtă descriere cu tematica: O zi ca militar. Pe baza informațiilor avute sau a imaginației proprii, descrie o zi a unui militar de la deșteptare până la stingere. Oare ceea ce vei scrie, se întâmplă și în realitate? Câștigătorilor le vom răspunde la toate întrebările!
Concursul este destinat copiilor și adolescenților cu vârstele între 8 și 18 ani.
Scrisorile se vor putea introduce în urna special destinată pentru acest concurs, ce o veți putea întâlni la locația evenimentului.
Câștigătorul va fi anunțat până pe data de 28 Aprilie. Scrisorile vor fi citite de către o comisie a Bazei 2 Logistică.
🏅Premiul I: participarea la o activitate de instruire cu militarii Bazei 2 Logistică, plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române, diplomă.
🥈🥉Premiul II și III: diplomă și plachetă cu stema oficială a Forțelor Terestre Române