Condițiile de desfășurare a finalei Cupei României, cu spectatori, pe stadionul ”Ilie Oană”

Daniel Dimache -

Condițiile de desfășurare a finalei Cupei României, cu spectatori, pe stadionul ”Ilie Oană”

Comunicat de Presă – Jandarmeria Română:

180 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești vor asigura măsurile de ordine publică la Finala Cupei României din data de 22 mai a.c. ora 20:30, primul meci de fotbal cu spectatori de pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, după o perioadă de 14 luni.

           25% din capacitatea stadionului este oferită spectatorilor, iar locurile ce pot fi ocupate sunt STRICT delimitate.

          Accesul în stadion este permis începând cu ora 17:30, sens în care recomandăm publicului spectator să ajungă cât mai înainte de ora începerii meciului pentru a facilita accesul, evitarea aglomerației și prevenirea busculadelor.

          De asemenea, organizatorul împreună forțele de ordine și autoritățile abilitate vor verifica respectarea măsurilor de protecție sanitară de către toți participanții la acest eveniment.

          Atragem atenția, în contextul actual, asupra respectării locului prevăzut pe bilet și a purtării măștii de protecție pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului.

          Pe această cale dorim să vă urăm vizionare plăcută și vă invităm să apelați la forțele de ordine pentru prevenirea oricăror incidente.

          Pentru buna desfășurare a competiției sportive, vor participa și efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova și Direcției de Poliție Locală.