Le e teamă celor de la Unirea Constanța de suporterii Petrolului? E adevărat că suportul lor este întotdeauna la nivel de prim eșalon!

Dragos Trestioreanu -

Le e teamă celor de la Unirea Constanța de suporterii Petrolului? E adevărat că suportul lor este întotdeauna la nivel de prim eșalon!

Ca la oricare deplasare și din acest campionat al ligii secunde, suporterii liderului, FC Petrolul Ploiești, se pregăteau să fie alături de favoriții lor, mai ales acum când restricțiile s-au redus cu totul în această pandemie, de joi stadioanele putând fi umplute chiar la capacitate. Ei bine, fanii și-au văzut astăzi, pe seară, zădărnicite planurile deplasării la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde își organizează meciurile de acasă Unirea Constanța, echipă din play-out și ultima adversară din sezonul regular al „lupilor”. Menționez că terenul de la Techirghiol, acolo unde s-a jucat acasă în toamnă, este în prezent în reparații.

Astfel, pe pagina oficială de Facebook a formației dobrogene, alcătuită în mare majoritate din jucători tineri de la… FCSB, însuși antrenorul principal fiind detașat de la echipa secundă a clubului, se anunță că, la partida de joi, 10 martie 2022, ora 19.30, nu va fi permisă intrarea spectatorilor!!! Confruntarea va avea loc pe terenul de iarbă din centrul situat în localitatea ilfoveană. Fără a se oferi însă vreo justificare pentru o decizie pe care nu mă feresc s-o apreciez drept abuzivă, dobrogenii i-au afectat și pe susținătorii morali ai lor, atâția câți or fi. Chiar atât de mult s-ar teme viitoarele gazde de contribuția suporterilor Petrolului la motivarea echipei lor de suflet? Sau ce alte motive plauzibile să aibă pentru o hotărâre neașteptată și mai degrabă total inexplicabilă? Cred că nici nu există vreunul! Cu siguranță însă că fanii prahoveni tot se vor deplasa la fața locului și îi vor încuraja, acolo, pe „lupi”, din spatele gardului împrejmuitor. Căci în acel loc nu îi poate împiedica nimeni să stea și să-și conducă favoriții spre un nou succes!

Foto: Facebook Unirea Constanța official și www.frf.ro