Conducerea Petrolului a făcut eforturi financiare serioase pentru a-i oferi lui Gigi Mulțescu un prim antrenament de lux! Joi, vine și Mulțescu jr.

Dragos Trestioreanu -

Conducerea Petrolului a făcut eforturi financiare serioase pentru a-i oferi lui Gigi Mulțescu un prim antrenament de lux! Joi, vine și Mulțescu jr.

Miercuri dimineața, deși ploua, conducerea Petrolului a „băgat mâna adânc în buzunar” pentru a-i oferi abia înscăunatului Gheorghe Mulțescu posibilitatea desfășurării unui prim antrenament în condiții excelente. Deși, în situații similare, predecesorii lui Mulțescu erau obligați să-și ducă fotbaliștii, pentru a se menaja gazonul, la Strejnicu, Brazi sau, mai nou, la Blejoi, de data aceasta petroliștii s-au pregătit pe gazonul impecabil al arenei Ilie Oană! Asta cu toate că, în același loc, peste numai patru zile, se va desfășura derbiul etapei a XXVII-a, dintre Petrolul și „U”Cluj.

Noul antrenor principal al „galben-albaștrilor”, aflat la al patrulea mandat la o formație purtând numele de Petrolul, a avut la dispoziție – cu o singură excepție, Alexandru Stoica, mijlocașul de bandă împrumutat de la Viitorul Ovidiu fiind în recuperare după o recentă intervenție chirurgicală la menisc – întreg lotul de jucători. Competiția fiind în plină desfășurare, Gigi Mulțescu nu a putut să-i observe și pe jucători detașați la alte echipe, precum Jean Prunescu (Dacia Unirea Brăila), Alexandru Nica (Daco-Getica București) și Adrian Rus (SCM Gloria Buzău), cei care vor reveni la Ploiești, abia la finele sezonului.

Astăzi, 26 martie 2019, Mulțescu a fost ajutat de secundul Daniel Timofte și de preparatorul fizic Yuksel Yeșilova (foto jos, în stânga), ultimul fiind turcul rămas fidel de ani buni foștilor dinamoviști colegi de staff tehnic. Al patrulea membru al acestuia, antrenorul de portari Cătălin Mulțescu, fiul tehnicianului principal, se pregătea, tot azi, să-și ia bilete la avion, pentru a zbura spre România și a se prezenta mâine la cel de-al doilea antrenament ce va fi condus de tatăl lui. Mulțescu jr. a activat până acum la Samsunspor, în eșalonul secund al Turciei, acolo unde „am liniște deplină, dar când e vorba de tata și de Petrolul, răspund imediat pozitiv, mă urc în avion și vin”! El a fost apreciat ca antrenor al portarilor atât în România, cât și în străinătate, rămânând la CSU Craiova în staff chiar și după ce seniorul a fost demis! Cătălin a plecat din Cetatea Banilor la mai multă vreme după părintele său, dar numai din cauza unei dispute verbale cu italianul Devis Mangia, antrenorul principal al oltenilor.

Foto: www.fcpetrolul.ro