Conducerea Petrolului îi va rezilia și pe Antoche și Herea? Moldoveanul are ofertă din capitala țării

Dragos Trestioreanu -

Conducerea Petrolului îi va rezilia și pe Antoche și Herea? Moldoveanul are ofertă din capitala țării

După venirea destul de recent, la FC Petrolul Ploiești, a grecului Georgios Sarris și a junelui autohton Alexandru Stoica, par a reîncepe tentativele de reziliere de contracte ale unor jucători veniți fie înaintea debutului ediției 2017-2018, în Liga a III-a, fie în cea actuală, în vară. Astfel încât, au apărut în această săptămână zvonuri că ar fi fost chemați la birourile din globul de sticlă dintre Peluza 2 și Tribuna 2 ale arenei Ilie Oană mijlocașul central Paul Antoche (foto lângă titlu și sus, în text; în echipament galben, respectiv roșu, în plan depărtat), cel ajuns la echipă la trei zile distanță de la reluarea pregătirilor, fiind învoit de antrenorul principal Mugurel Cornățeanu, și mijlocașul ofensiv Claudiu Herea (foto la mijloc și jos, în text, în albastru complet, respectiv primul din stânga), cel al cărui nume se specula că ar fi fost trecut pe o anumită listă încă de după ultimul meci oficial de anul trecut! 

Dacă președintele executiv al clubului găzarilor, Cristi Vlad, nu a dat vreun răspuns – până la ora redactării acestui text – la întrebarea cu privire la situația actuală a celor doi fotbaliști, Antoche nu a negat că ar trebui să discute cu conducerea referitor la viitorul său la FC Petrolul. În schimb, Herea nu a răspuns, nici el, la aceeași chestionare, fiind poate de scuzat dată ora mai târzie la care a fost contactat. Tot la nivel de zvon, se spune că pe moldoveanul din Vatra Dornei, venit de un an și jumătate la Petrolul, de la CS Balotești, și l-ar dori tot o divizionară secundă, Daco-Getica București, mai rămânând de aflat, în eventualitatea în care se va da curs solicitării clubului din capitala țării, modalitatea prin care Paul Antoche ar merge la trupa păstorită de Ionel Ciuclea și antrenată de Marius Baciu: cu titlu de împrumut sau definitiv?

În cazul tizului fostului căpitan al Petrolului din ligile a IV-a și a III-a, Claudiu Tudor, nu s-a auzit încă a fi primit vreo ofertă, în cazul în care zvonul că i-ar fi fost propusă deja o reziliere de contract amiabilă ar și prinde contur concret. Nu ar fi vreo problemă totuși pentru Claudiu Herea, el fiind un fotbalist cu execuții și goluri spectaculoase. Venit la FC Petrolul în vară, după ce mai fusese ofertat și în pauza competițională din al treilea eșalon, s-a sperat că ar putea fi, până la venirea lui Laurențiu Marinescu, acel play maker ce-i lipsea Petrolului odată cu retragerea din activitatea competițională a mai sus-amintitului Claudiu Tudor. Dar, din păcate, nu a fost să fie chiar așa, postul de coordonator de joc nefiind, clar, specialitatea fratelui mai mic al fostului rapidist Ovidiu Herea.

Mai mult ca sigur însă că, până la finele săptămânii, se va face publică informația potrivit căreia Paul Antoche și Claudiu Herea vor mai îmbrăca echipamentul galben-albastru sau cariera lor la FC Petrolul se va termina definitiv ori va fi întreruptă până la vară sau pe termen mai lung.

Foto: www.fcpetrolul.ro și www.ilfovpsort.ro