Conducătorii găzarilor neagă, oficial, temeinicia acuzaţiilor unui fost antrenor al clubului

Redactia -

La mai puţin de 24 de ore de la lansarea publică a acuzaţiilor lui Gheorghe Mulţescu cu privire la datoria de 100.000 de euro pe care ar avea-o la el conducerea SC FC Petrolul şi acţionarul Daniel Capră, sumă cuvenită drept primă pentru salvarea de la retrogradare, oficialii găzarilor au ripostat printr-un comunicat de presă, postat pe siteul oficial. Dacă Gigi Mulţescu susţine că ar fi în posesia unor acte ce dovedesc că ar avea de primit încă din vară, după ce a fost eliberat din funcţia de tehnician al Petrolului, 50.000 de euro – de la SC FC Petrolul – şi alţi 50.000 de euro, ca urmare a unei promisiuni ai lui Dan Capră, conducătorii „lupilor” neagă temeinicia acestor afirmaţii.

Iată ce se scrie în acest comunicat: „În legătură cu ultimele afirmaţii ale domnului antrenor Gheorghe Mulţescu, prin care acesta face referire la aşa-zise datorii financiare promise şi neonorate de către clubul nostru, FC Petrolul Ploieşti face următoarele precizări: – Fotbal Club Petrolul Ploieşti nu are niciun fel de datorie financiară faţă de domnul Gheorghe Mulţescu, clauzele contractuale fiind achitate în întregime. De asemenea, nu există vreo datorie promisă sau neonorată de către domnul Daniel Capră, acţionarul clubului FC Petrolul Ploieşti, faţă de domnul Gheorghe Mulţescu. Cum, în acest sens, există acte doveditoare, nu înţelegem tentativele repetate ale domnului Mulţescu de a discredita imaginea clubului nostru, prin afirmaţii care n-au legătură cu realitatea, atâta vreme cât, repetăm, FC Petrolul Ploieşti şi-a respectat în întregime obligaţiile contractuale”.

Cu siguranţă, litigiul nu se va încheia după ce acest comunicat, Gheorghe Mulţescu ducând deja speţa în sfera penală şi urmând, probabil, să se ajungă în instanţă, dacă, într-adevăr, este în posesia unor documente care să ateste, legal, o datorie a petroliştilor avută la el, aşa cum susţine în acest moment.