Conf.univ.dr. Aurelia Pătrașcu a fost realesă președinte al Senatului universitar al UPG

Redactia -

Conf.univ.dr. Aurelia Pătrașcu a fost realesă președinte al Senatului universitar al UPG

Conf.univ.dr.Aurelia Pătrașcu a fost realesă Președinte al Senatului universitar al Universității Petrol – Gaze din Ploiești pentru mandatul 2024-2029.

    Luni, 12 februarie 2024, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești a avut loc prima ședință a Senatului universitar în noua componență, în cadrul căreia s-au desfășurat alegerile pentru funcția de Președinte al Senatului pentru mandatul 2024-2029. În urma votului exprimat de către cei 41 de membri prezenți,  noul Președinte al Senatului universitar este conf.univ.dr.Aurelia Pătrașcu, candidat unic la această funcție.

      Doamna conf.univ.dr.Pătrașcu Aurelia, este cadru didactic al Facultății de Științe Economice din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și are o vastă experiență managerială. În perioada 2013-2016 a ocupat funcția de director al departamentului Cibernetică, Informatică Economică, Finanțe și Contabilitate. Între anii 2016 – 2020, a fost Decanul Facultății de Științe Economice. În perioada 2021-2023 a fost Președinte al Senatului din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.