Conflict la vârful PDL Prahova. Volosevici o atacă, din nou, pe Roberta Anastase

Redactia -

Conflict la vârful PDL Prahova. Volosevici o atacă, din nou, pe Roberta Anastase

Se pare că starea conflictuală dintre Andrei Volosevici şi Roberta Anastase este departe de a se încheia. După ce, săptămâna trecută, fostul primar al Ploieştiului a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj critic la adresa realesei preşedintă a PDL Prahova, iată că Volosevici mai are destule lucruri de lămurit şi de tranşat legat de relaţia – politică – dintre el şi Roberta Anastase. Iată cum sună cel mai recent mesaj pe care l-a lansat Andrei Volosevici, pe Facebook:

„Adevărul despre sprijinul oferit de Roberta Anastase la alegeri Observ că preşedintele reales al PDL Prahova, Roberta Anastase, şi-a făcut un obicei din a se lăuda cu sprijinul necondiţionat pe care mi l-ar fi oferit la alegerile din 2012. Pentru a pune capăt oricăror speculaţii, fac două precizări, bazate pe documente înaintate, la vremea respectivă, Biroului Electoral Central (BEC): 1. Deşi au existat grave încălcări ale prevederilor legale referitoare la operaţiunile de votare, de numărare şi totalizare a voturilor, precum şi de înregistrare a rezultatului votării în procesele-verbale, care, coroborate, constituiau dovezi ale fraudei electorale, preşedintele PDL Prahova, de atunci şi de acum, Roberta Anastase, nu a semnat contestaţia pe care am depus-o la BEC. Am apelat la prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, George Ionescu, pentru a-şi pune semnătura pe documentele respective, fără de care contestaţia nu ar fi fost nici măcar înregistrată la BEC. Mai mult, Sever Voinescu a fost singurul parlamentar PDL din Prahova care a avut imediat după alegeri o reacţie publică referitoare la fraudele din secţiile de votare din Ploieşti.
 2. Potrivit aceluiaşi document înaintat la BEC, la un număr foarte mare de secţii de votare s-au înregistrat diferenţe majore între înscrierile din procesele verbale, astfel încât numărul total de voturi exprimate nu a fost egal cu suma voturilor valabil exprimate obţinute de fiecare candidat. Cele mai multe secţii de votare cu probleme au fost chiar în Colegiul Ploieşti Vest, de care s-a ocupat Roberta Anastase, cea care se laudă acum că mi-a acordat tot sprijinul de care aveam nevoie.  P.S. Oare câte voturi ar mai fi adunat la alegerile parlamentare Roberta Anastase dacă eu nu aş fi candidat în colegiul său pentru Senat?”