Consilierii judeţeni PNL acuză: „Disperați că pierd alegerile, PSD-ALDE fac asfaltări pe ploaie și lapoviță, la zero grade”

Redactia -

Consilierii judeţeni PNL acuză: „Disperați că pierd alegerile, PSD-ALDE fac asfaltări pe ploaie și lapoviță, la zero grade”

COMUNICAT DE PRESĂ

Disperați că pierd alegerile, PSD-ALDE fac asfaltări pe ploaie și lapoviță, la zero grade

După ce ani de zile cetățenii și primarii din mai multe zone ale Prahovei au solicitat Consiliului Județean asfaltarea drumurilor județene pline de gropi în care își rup mașinile, iată că marele șef pesedist de la județ s-a hotărât să îi bage în seamă. Cum? Nici nu se putea altfel decât în campania electorală, în cel mai clar mod de batjocură și lipsă de respect față de oameni și banul public.

Chiar dacă primarii au solicitat asfaltările/reparațiile de luni sau chiar de ani de zile, pesediștii, care alături de ALDE dețin conducerea consiliului județean, au decis că cel mai bun moment pentru lucrare este luna noiembrie, în a doua parte a ei, când temperaturile coboară frecvent sub zero grade!

Trebuie să recunoașteți că este o dovadă de maxim tupeu și aroganță să torni asfalt la zero grade! Trebuie, cu adevărat, să nu-ți pese de oameni sau de banii publici.

În opinia noastră, cheltuirea a zeci de miliarde de lei din bugetul public pe ”asfaltări” de mântuială pe drumurile județene lăsate în mod intenționat de izbeliște ani de zile reprezintă încă o dovadă a faptului că PSD-ALDE nu au niciun fel de respect față de cetățean.

Cu toții știm că aceste lucrări sunt făcute doar pentru câștiga voturi la alegerile din decembrie, cum știm că pe drumurile astfel ”asfaltate” vor apărea din nou gropi până la primăvară.

Gropi în care oamenii își vor rupe din nou mașinile. Dar, nu e așa, asta nu contează cât timp pe 11 decembrie vor vota ”corect”, gândesc șefii PSD-ALDE ai Consiliului Județean.

Disperatele asfaltări electorale care se întâmplă acum pe mai multe drumuri din județ reprezintă încă o dovadă clară a modului iresponsabil și a lipsei de respect față de cetățean în care PSD-ALDE gestionează banul public. Ele sunt indicatorul clar al unui lucru: sunt în stare de orice să nu piardă puterea pe care o simt că le scapă printre degete. Pentru că despre asta vorbim: PSD-ALDE simt că au pierdut deja alegerile în Prahova.

În plus, avem informații că documentația care a stat la baza Caietul de sarcini a fost întocmită greșit, fără nicio legătură cu realitatea. De exemplu, a fost prevăzută turnarea unui strat uniform de 4 centimetri de asfalt în condițiile în care porțiunile de drum care au fost alese pentru asfaltare erau într-o stare de gravă deteriorare. Nu au fost prevăzute lucrări pregătitoare cum ar fi frezare, plombare, decopertare sau turnarea unui strat egalizator .

Cu această ocazie, PNL Prahova îl atenționează pe președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, momentan președinte al Consiliului Județean cu sprijinul ALDE, că va face plângere penală pentru prejudicierea bugetului CJ Prahova, pentru fiecare fisură sau groapă apărută în asfaltul turnat pe ploaie, lapoviță sau la zero grade exclusiv din motive electorale.

Grupul consilierilor județeni PNL solicită de urgență convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean în care conducerea să prezinte prahovenilor o dare de seamă asupra costurilor acestei operațiuni electorale iresponsabile.

De asemenea, solicităm instuțiilor statului să verifice dacă nu cumva în această situație discutăm despre abuz în serviciu și despre o cheltuială electorală, în folosul PSD-ALDE, care încalcă inclusiv legea electorală prin această formă de mituire.

Atașăm imagini care dovedesc batjocura și risipa marca PSD-ALDE.

 

Grupul consilierilor județeni ai PNL Prahova