Consilierii locali municipali PNL: Domnule Ganea, nu le spuneţi ploieştenilor ura şi la gară! Reparaţi-vă greşelile!

Redactia -

Consilierii locali municipali PNL: Domnule Ganea, nu le spuneţi ploieştenilor ura şi la gară! Reparaţi-vă greşelile!

Comunicat de presă

 

Consilierii locali municipali PNL: Domnule Ganea, nu le spuneţi ploieştenilor ura şi la gară! Reparaţi-vă greşelile!

Publicitate

Asistăm de o bună bucată de vreme, atât noi, consilierii locali liberali, cât şi publicul larg, la o serie de atacuri la adresa primarului municipiului Ploieşti. Atacuri fără logică, dar persuasive şi cu o tentă mai mult sau mai puţin subtilă de manipulare. Domnul primar Adrian Dobre a fost transformat într-o ţintă a atacurilor pe teme care, incredibil, au fost şi sunt în atribuţiile acelora care le aruncă peste gard, dinspre tabăra PSD-ALDE. Problemele CSM Ploieşti, cele la pasajul de la Gara de Vest, Parcul municipal Vest sunt exact chestiuni de care domnul viceprimar Cristian Ganea s-a ocupat şi le-a îndreptat spre blocaj şi spre linie moartă, în perioada cât a fost numit să conducă Primăria Ploieşti, în mandatul trecut.

Am considerat, atât noi, aleşii PNL în Consiliul Local Municipal, cât şi primarul Adrian Dobre, că nu trebuie să răspundem, ci avem misiunea să lucrăm pentru a găsi soluţii legale, corecte şi în avantajul ploieştenilor. La momentul când agresiunea a depăşit o limită, uneori şi a bunului simţ, chiar grupul consilierilor municipali ploieşteni PNL şi alţi colegi de partid am solicitat primarului Ploieştiului să răspundă şi să dea replici acestui gen de atacuri gratuite. Noua situaţie pare să-i fi deranjat peste măsură pe domnul viceprimar Ganea şi pe grupul extrem de vocal din jurul dânsului şi de aici reacţia de astăzi, de o agresivitate fără măsură, pe care o condamnăm prin acest comunicat de presă.

A devenit, deja, evidentă motivaţia şi scopurile urmărite de protagoniştii campaniei de denigrare. În lista de propuneri a PSD Prahova pentru alegerile parlamentare se găsesc şi numele viceprimarului Cristian Ganea şi al consilierului local George Botez. Deci cine a început campania electorală, domnilor, în administraţia locală ploieşteană? Cine târăşte Primăria în lupta electorală? Cine are interes personal, direct să capete capital politic, cu orice preţ? Ce le spune domnul Cristian Ganea ploieştenilor al căror primar a vrut să fie, dar nu l-au acceptat la alegerile locale din primăvară, însă politic a fost împins în conducerea Primăriei? „Spre Parlament: Ura şi la Gară!” (chiar şi la cea de Vest, unde finalizarea pasajului a contabilizat întârzieri în timpul mandatului său). Domnule viceprimar Ganea, pentru binele ploieştenilor cărora vreţi să le cereţi votul pentru a doua oară, rămâneţi aici, în administraţie şi încercaţi să remediaţi ceea ce mai poate fi remediat din greşelile făcute de dumneavoastră şi colegii, cu care şi acum formaţi majoritatea în Consiliul Local Municipal şi aţi administrat – se vede cum! – Ploieştiul vreme de 4 ani, într-un mandat compromis de amatorism şi corupţie.

Grupul PNL din Consiliul Local Municipal Ploieşti

Swisso
Swisso