Consiliul Judeţean deschide Târgul de Sărbători din centrul Ploieştiului. Întregul program

Daniel Dimache -

Consiliul Judeţean deschide Târgul de Sărbători din centrul Ploieştiului. Întregul program

Consiliul Județean Prahova prin Centrul Județean de Cultură Prahova vă invită la prima ediție a unui eveniment inedit, „Magia sărbătorilor de iarnă” , proiect ce are ca scop principal crearea unei atmosfere de sărbătoare ce ne aduce bucurie și ne amintește de anii copilăriei. Astfel, în perioada 5 – 27 decembrie, vă așteptăm în parcul din fața Palatului Administrativ pentru a intra în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

<<Joi, 5 decembrie, ora 18.00, vă așteptăm la deschiderea din cadrul Târgului de Sărbători unde Moș Crăciun și căsuța sa, alături de căsuțele pline cu bunătăți și produse unicat, colindele, atelierele creative și numeroasele surprize pregătite, vor întregi atmosfera specifică sărbătorilor.
Și cum evenimentul nu poate fi lipsit de muzică, la sfârșitul fiecărei săptămâni, începând cu ora 17.30, artiști talentați vor evolua pe scena amplasată în aer liber.
Vă invităm să participați și să simțim împreună „Magia sărbătorilor de iarnă” ! >>, au transmis organizatorii.

 

Program „Magia Sărbătorilor de Iarnă”

  • Joi, 5 decembrie, ora 16.00, Sala Europa a Palatului Administrativ – Spectacol susținut de elevii Școlii Populare de Artă care va continua la ora 18.00 cu deschiderea Târgului Sărbătorilor de Iarnă în parcul din fața Palatului Administrativ
  • În perioada 5-27 decembrie Târgul Sărbătorilor de Iarnă va fi deschis publicului între orele 10.30 – 19.30
  • Spectacole pe scena amplasată în aer liber:
  • vineri-duminică: 6-8 decembrie, ora 17.30
  • vineri-duminică:13-15 decembrie, ora 17.30
  • vineri-duminică: 20-22 decembrie, ora 17.30
  • Sâmbătă, 14 decembrie, ora 17:30, Sala Europa a Palatului Administrativ , Concert de Crăciun Corala „Ioan Cristu Danielescu”