Consultaţii stomatologice gratuite pentru elevii de la două colegii din Ploieşti

Daniel Dimache -

Consultaţii stomatologice gratuite pentru elevii de la două colegii din Ploieşti

Colgate®, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, desfasoara in perioada octombrie – noiembrie a doua etapa din 2018 a Programului Zambete Colgate®, parte din campania Romania merita zambete Colgate®, in 5 orase din tara. In zilele de 10 si 11 noiembrie, elevi din clasele primare din Ploiesti vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

Convingerea brandului Colgate de la care am pornit in 2017 Programul Zambete Colgate este ca fiecare dintre noi merita un viitor care sa-l faca sa zambeascaAlaturi de Crucea Rosie Romana desfasuram cea de-a treia editie a programului prin care vrem sa crestem gradul de responsabilizare cu privire la sanatatea orala inca din copilarie”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive Romania.

In Ploiesti, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc in data de 10 noiembrie la Colegiul National „Jean Monnet”, si in data de 11 noiembrie, la Colegiul National „Ion Luca Caragiale”.