Continuă antrenamentele „lupilor” în Austria şi urmează primul test cu amatorii de la SV Seekirchen

Redactia -

Potrivit programului anunţat deja pe www.fcpetrolul.ro, „lupii” au parte de câte două antrenamente pe zi, aşa cum s-a întâmplat şi luni, 2 iulie 2012, noutatea fiind că nu se mai fac, de duminică seară, şedinţe de pregătire pe terenul de la St. Ulrich, ci pe cel al echipei din Waidring, localitatea în care sunt cazaţi jucătorii de la SC FC Petrolul. Şi cele de astăzi au îmbinat factorul fizic (foto; www.fcpetrolul.ro) cu cel tehnic-tactic, băieţii lui Mircea Rednic fiind supuşi şi la o serie de teste.

În schimb, mâine, 3 iulie, se va efectua doar un singur antrenament, cel de dimineaţă, fiindcă – seara – fotbaliştii găzarilor se vor deplasa la un teren aflat la circa 50 kilometri distanţă de Waidring, pentru a susţine primul test din acest turneu, contra unei formaţii de amatori, care a terminat pe penultimul loc, în sezonul trecut, în ierarhia West Regional Liga, SV Seekirchen.

Continuă, altfel, să fie aşteptată sosirea lui Anthony Nwakaeme Tony, în momentul în care va obţine viza de Austria. Între timp, pe pagina sa de Facebook, kenyanul Patrick Osiako a anunţat că, deşi nu va mai ajunge la SC FC Petrolul, din cauza neînţelegerilor la bani ale impresarului său cu oficialii „galben-albaştriolor”, s-ar putea să revină totuşi în Liga I din România, fie la… Astra Ploieşti, fie la Gaz Metan Mediaş.

De subliniat că jocul cu SV Seekirchen, care va debuta la ora locală 18.30 (un ceas mai târziu în ţara noastră), va fi transmis în direct, aşa cum se va întâmpla şi cu restul meciurilor amicale de acolo ale Petrolului, de către postul de televiziune Dolcesport, pe unul dintre cele două canale ale sale.