Controale ale Poliţiei Locale în mijloacele de transport în comun TCE Ploieşti

Redactia -

Controale ale Poliţiei Locale în mijloacele de transport în comun TCE Ploieşti

În cursul lunii mai a.c., polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică și Intervenție Rapidă, în colaborare cu lucrători din cadrul TCE Ploiești, au desfășurat 13 acțiuni de control în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului.

În urma legitimării unui număr de 418 persoane, reprezentanții operatorului de transport public de persoane au aplicat 388 sancțiuni contravenționale, 17 bilete de suprataxă și au întocmit 13 documente constatatoare.

Totodată, 7 călători au fost sancționați contravențional de către polițiștii locali pentru documente de identitate expirate și consum de alcool în mijloacele de transport în comun.

Poliția Locală Ploiești desfășoară acțiuni de prevenire a faptelor antisociale în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Totodată, informăm ploieștenii că suntem permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : [email protected].