Control al poliţiei în Vălenii de Munte

Știri

Redactia

Sâmbătă, la nivelul Poliției orașului Vălenii de Munte a fost organizată și executată o acțiune ce a avut ca scop depistarea administratorilor societăţilor comerciale și ai întreprinderilor individuale ce desfășoară activități comerciale fără respectarea prevederile legale, a celor care nu au îndeplinit obligațiile privind asigurarea obiectivelor împotriva efracției cu sisteme de alarmă sau de supraveghere video, precum și pentru disciplinizarea participanţilor la traficul rutier. Cu acest prilej, au verificat opt agenți economici, au controlat 18 autovehicule și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.610 lei.

Cu ocazia recontrolului efectuat la o societate comercială, s-a constatat că aceasta nu este asigurată nici cu sistem tehnic de alarmare antiefracție, subsistem de supraveghere video tip TVCI și nici cu grilaje metalice, cu toate că administratorului i se adusese la cunoștință prevederile legale și i se acordase ca termen de remediere a deficiențelor data de 2 aprilie a.c.. Pentru acest motiv, a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 lei.

De asemenea, la un alt agent economic polițiștii au constatat că sistemul tehnic de alarmare antiefracție nu este funcțional, deși administratorului i se acordase termen de remediere a acestei deficiențe data de 23 martie, fapt pentru care și acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline