Control al poliţiei la Teişani

Redactia -

Control al poliţiei la Teişani
  • La data de 14 februarie, în jurul orei 1730, polițiști ai Postului Comunal Poiana Câmpina au depistat un localnic care transporta cu un atelaj hipo material lemnos, fără documente legale de proveniență. A fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.000 de lei, iar materialul lemnos, speciile fag și gorun, a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Câmpina.
  • În jurul orei 14, agenți din cadrul Poliției orașului Slănic au depistat, în comuna Vărbilău, un bărbat care transporta cu un atelaj hipo material lemnos, fără documente legale de proveniență. A fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Slănic.
  • Între orele 11 și 14, Postul de Poliție Teișani a organizat şi desfășurat o acţiune. Au fost controlate 31 de autovehicule (patru vehicule care transportau material lemnos) și au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.160 lei. Totodată, a fost confiscată cantitatea de 0,68 m3 material lemnos, transportată fără documente de proveniență, precum și un motofierăstrău folosit la tăierea lemnului.