Corina Ungureanu îşi lansează cartea autobiografică la Ploieşti

Redactia -

Corina Ungureanu îşi lansează cartea autobiografică la Ploieşti

Povestea mea, o carte autobiografica semnata de Corina Ungureanu

_____________________________________________________________________________________

” Ce este curajul? Să leșini cînd ți se ia sînge sau să repeți, într-un singur antrenament, de 200 de ori o Danilova pe bîrnă, rotația aceea fără mîini, care vazută la televizor îți strînge inima? Să te scurgi de teamă pentru o bobiță de sînge sau să îți înfrunți frica de a-ți frînge coloana? Pentru Corina Ungureanu să fii curajos le cuprinde pe amandouă.

Autoarea nu și-a propus exerciții literare. A ramas firească, așa cum Belu, Bitang și multi alți oameni au fost firești cu ea de-a lungul timpului. Așa cum ea însăși s-a încăpățînat să fie normală în trecerea de la gloria sportului la încercarea de a face politică.

In poveștile Corinei, întotdeauna se întamplă ceva, întotdeauna răsare un gînd, un personaj, o amintire. Și nimic nu e prilej de rușine, ci de mărturisire, de sinceritate și de gust frust al vieții.”

Cătălin Tolontan

„Corina Ungureanu și gimnastica. O relație frumoasă. O iubire care a durat mulți ani. Câți ani? Veți citi cartea pe care o aveți în mână. Veți afla momentele de success trăite de Corina cu mare intensitate, dar și clipele de nefericire din viața unei gimnaste.”

Cristian Țopescu

_____________________________________________________________________________________

Cartea va fi lansată sâmbată, 12 aprilie 2014, ora 13:00, în incinta magazinului Decathlon Ploiești.

„Le mulțumesc din suflet domnilor Cătălin Tolontan și Cristian Țopescu pentru frumoasele cuvinte pe care le-au folosit pentru a descrie încercarea mea de a-mi povesti viața. Le mulțumesc, de asemenea, tuturor acelora care m-au încurajat să scriu și, nu în ultimul rând, le adresez mulțumiri reprezentanților Decathlon Ploiești pentru sprijinul oferit.”

Corina Ungureanu