Cosmetica şi remodelarea corprorală redau „Aroma Frumuseţii” la Vălenii de Munte

Daniel Dimache -

Cosmetica şi remodelarea corprorală redau „Aroma Frumuseţii” la Vălenii de Munte

Dintotdeauna femeilor din orice colț al acestei lumi le-a plăcut să fie mai frumoase decât sunt și să țină mult la ele. Pot face aceste lucruri și singure dar și cu ajutor specializat.
Este cunoscut faptul că femeile au o intuiție specială, curaj dar și încăpățânări cu efect pozitiv atunci când urmăresc concretizarea unui vis. Efectul acestor factori menționați îl reprezintă cabinetul „Aroma Frumuseții„, ale cărui baze au fost puse de doamna Alina Alecsandru. Era mai mult decât necesar un asemenea loc destinat frumuseții într-un orășel cochet cum este Vălenii de Munte.


Într-un spațiu cald și intim poți beneficia de servicii dintre cele mai diverse, având la dispoziție echipamente specializate, creme, loțiuni, uleiuri, parfumuri, miresme îmbietoare, mâini dibace și neobosite, zâmbete, sfaturi potrivite și consiliere în materie de înfrumusețare.

Tratamentele pentru ten favorizează curățarea acestuia iar prin parafină ajută la hidratarea pielii până în profunzime, prevenind îmbătrânirea.
Epilarea cu ceară este cea mai ieftină și eficientă tehnică de a scăpa de părul nedorit și inestetic de pe corp.
Tratamentele de remodelare corporală dau dependență prin efectele lor benefice.

Masajul anticelulitic, în forma sa clasică sau în cea cu ventuze, presoterapia și împachetările la tunel cu infraroșu sunt o binecuvântare oricând, nu numai după perioada sărbătorilor. Dincolo de elasticitatea și fermitatea pielii, estomparea vergeturilor, diminuarea stratului de celulită, tonifierea musculară, stimularea circulației sangvine și limfatice, îmbunătățirea tranzitului intestinal și a metabolismului, efectul total este acela de detoxifiere, de stare de bine, de remodelare și de recăpătare a siluetei.
Așadar puteți să vă răsfățați și să folosiți timp în beneficiul dumneavoastră la „Aroma Frumuseții” obținând o stare de bine și un zâmbet larg.