Cosmin Contra a semnat pe un an şi jumătate cu Petrolul, în prezenţa impresarei lui, fina Ana Maria Prodan Reghecampf

Redactia -

Luni, 29 octombrie 2012, înainte de prânz, fostul internaţional Cosmin Contra (foto, la tablă; www.prosport.ro), care s-a despărţit amiabil de echipa spaniolă din al treilea eşalon, CF Fuenlabrada, a semnat, la sediul firmei ROMPREST, aparţinându-i preşedintelui Consiliului de Administraţie al SC FC Petrolul, Florian Walter, un contract cu clubul găzarilor, întins pe o perioadă de un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Asta dacă tehnicianul va avea rezultatele dorite şi aşteptate, totodată. De faţă au fost impresara lui Contra, Ana Maria Prodan Reghecampf, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecdampf, cei doi fiind finii de cununie ai familiei Contra (foto: www.cancan.ro), avocatul acesteia, Dan Idiţă, şi directorul general executiv al „lupilor”, Daniel Capră. Interesant este că patronul de la ROMPREST i-a fixat ca obiectiv nou-instalatului tehnician drept obiectiv o clasare cît mai sus, la final, în ierarhia Ligii I. Probabil că schimbarea de obiectiv, locurile I-IV şi câştigarea Cupei României, să aibă legătură, aşa cum scrie www.gsp.ro, cu remuneraţia mai mică a lui Contra, de 108.000 euro/sezon, faţă de 180.000 de euro, anual, cât avea prevăzut să încaseze „Puriul”, dacă îşi ducea angajamentul la bun sfârşit!

Deşi, iniţial, acceptase ca – în drum de la Bucureşti spre Braşov, unde se află cazată echipa pe care o va pregăti – să facă un scurt popas la arena Ilie Oană, pentru o conferinţă de presă, până la urmă, Familia_Reghecampf_nasita_de_familia_Gurita_cancan.ronoul antrenor al Petrolului a renunţat, grăbindu-se să îşi cunoască jucătorii, la antrenamentul zilei, de pe arena Metrom. Cosmin Contra se va afla în spaţiul tehnic al „galben-albaştrilor” la meciul de marţi, 30 octombrie, ora 18.45, ce va fi transmis în direct de „DigiSport1”, dintre FC Braşov şi Petrolul, din Cupa României, un fel de revanşă a întâlnirii de vineri, 26 octombrie, din campionat, încheiată cu succesul oaspeţilor, scor: 1-0, după foarte frumosul gol al internaţionaului Gheorghe Grozav.

Cel poreclit „Guriţă” a spus că va avea timp şi pentru presă, atât după partida din optimile competiţiei KO, cât şi la întoarcerea la Ploieşti, în zilele ce vor urma. Cu siguranţă că miercuri, 1 noiembrie, sau cel târziu joi, Contra va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă la „Ilie Oană”, la care este aşteptat şi cel care l-a ales, Florian Walter. Cu acel prilej va fi prezentat şi noul secund, Laurenţiu Roşu, şi – poate – viitorul preparator fizic, care vine din Elveţia. Astfel că, singurul care va rămâne pe loc din staff-ul fostului antrenor, Mircea Rednic, este Florin Tene, antrenorul de portari.