CosmoCronici, eveniment de marcă în Ploieşti. Cosmonautul Dumitru Prunariu, mesaj emoţionant pentru prahoveni

Redactia -

CosmoCronici, eveniment de marcă în Ploieşti. Cosmonautul Dumitru Prunariu, mesaj emoţionant pentru prahoveni
Cosmonautul  Dumitru-Dorin Prunariu a fost într-o vizită scurtă, zilele trecute, în Ploieşti, împreună cu soţia sa, d-na Crina Prunariu, pentru a perfecta ultimele amănunte organizatorice cu privire la prima ediţie naţională a evenimentului „CosmoCronici” a cărui gazdă va fi, eveniment dedicat spaţiului şi fanteziei, care se va desfăşura la Palatul Culturii Ploieşti timp de două zile, pe 17 (vineri)  şi 18 (sambata) noiembrie a.c.       
Familia Prunariu, împreună cu invitatul său special, dl.scriitor Alexandru Mironov, va face ploieştenilor onoarea de a rămâne în aceste zile în oraşul lor.
 
Cu aceasta ocazie dl. cosmonaut Dumitru- Dorin Prunariu a transmis un mesaj cetatenilor prahoveni ce vor participa la aceasta manifestare unica de felul sau:
 
” Cosmosul este cel mai indepartat spatiu la care visam si pe care incercam sa il atingem si sa il cunoastem. Pentru multi visele s-au transformat in realitate si cu tehnologii tot mai performante au ajuns sa patrunda milioane de ani lumina in profunzimea lui, sau, mult mai aproape, chiar sa il atinga fizic. Sunt printre putinii norocosi ai planetei care au ajuns fizic in spatiul cosmic si care au constatat acolo cat de fascinant este si cat de multe mai avem de aflat despre el. Va doresc ca in viitor sa ajungeti si voi sa va numarati printre norocosii planetei si sa va transformati visele legate de investigarea cosmosului in realitate! Ma adresez de data aceasta in special participantilor la o manifestare prahoveana care tinde sa devina traditie, organizata cu mult suflet si pasiune la Ploiesti de Asociatia „Suntem Romania!” impreuna cu autoritatile locale.”