Costel Enache va avea la dispoziție în cantonamentul de pe 25 mai, pentru play-off, tot lotul Petrolului, plus încă unul sau doi juniori A ai lui Gheorghe Liliac. Nu se știe însă când se va efectua tragerea la sorți a meciurilor!

Dragos Trestioreanu -

Costel Enache va avea la dispoziție în cantonamentul de pe 25 mai, pentru play-off, tot lotul Petrolului, plus încă unul sau doi juniori A ai lui Gheorghe Liliac. Nu se știe însă când se va efectua tragerea la sorți a meciurilor!

Cu o săptămână înainte de efectuarea primului test pentru depistarea unei eventuale infectări cu virusul Covid-19, directorul sportiv al FC Petrolul, Costel Lazăr, știe că antrenorul principal Costel Enache va beneficia în cantonamentul de 14 zile, care va debuta în aceeași zi și va fi găzduit de „Vigo Hotel”, de 24-25 de jucători. Ceea ce înseamnă tot lotul de 23, care apare postat pe siteul oficial al clubului, plus – este de anticipat – unul sau doi juniori A de la echipa pregătită de către șeful centrului de profil, Gheorghe Liliac.

„Toți care vor fi în cantonament, jucători, antrenori, medic, masori și oficiali, vor fi testați pe 25 mai, noi achiziționând, prin Spitalul Sf. Maria, din București, teste în valoare de 200 de lei, fiecare” – a declarat Lazăr pentru www.gazetaph.ro. Tot domnia sa a mai comunicat și că testele se vor repeta de două ori, unul după trecerea a șapte zile, pe 1 iunie, iar următorul după 14, pe 8 iunie, la finele cantonamentului.

În ceea ce privește play-off-ul ligii secunde, la care vor lua parte primele șase clasate din ierarhia de la momentul suspendării competiției, UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș Pitești, FC Petrolul Ploiești și Rapid București, acesta este prevăzut a se disputa pe datele de 4, 11, 18, 25 iulie și 1 August. Potrivit lui Costel Lazăr, „știm când vom juca, dacă pandemia o va permite, desigur, dar nu știm și când FRF va stabili țintarul play-off-ului! Dacă m-ați întreba cu ce formații aș dori să jucăm acasă, în cele două partide la care avem dreptul, mi-aș dori numai ca una să fie UTA”. De ce ar dori-o pe UTA? Nu pentru că a făcut scandal mare imediat după anunțul înjumătățirii punctelor, acuzându-le chiar pe Rapid și pe Petrolul că ar fi fost beneficiarele acestei decizii a FRF, ci „ca să nu mai jucăm pe acel teren cu iarbă sintetică, în altă parte nemaivând cum, normal!”.

Foto: www.fcpetrolul.ro, www.booking.com și www.stiriactuale.ro